Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (6)

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

České tvorbě už nějakou dobu úplně nefandím, takže jsem se bála kliknout na tlačítko play. Nakonec to ale nebyla taková tragédie, ba naopak mě film v některých momentech mile překvapil. Pauhofová má moje sympatie, Issová se mi tady líbila zatím asi nejvíc a byla jsem ráda, že jsem po dlouhé době spatřila zrzavého mladíka z muzikálu Rebelové, i když mi dalo chvíli zabrat než jsem ho poznala. Zklamal mě velmi okatý dabing a postava Lindy, jejíž nohy se při pohledu na zrádce automaticky roztáhly, byla na facku. Nějak jsem jí prostě nemohla fandit, aby došla ke šťastnému konci, když si všechno posrala sama.

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

Na některé herce se po tomhle filmu už nikdy nedokážu dívat tak jako dřív. Pokud mě někdo svým účinkováním v tomto paskvilu obzvlášť zklamal, byl to Dvořák. Přiznám se, že nebýt toho, že se tahle tragédie objevila na Netflixu, ani bych si ji vzhledem k hodnocení nepustila. Bohužel nespavost dělá s člověkem divy a já podlehla pokušení zkusit, zda se skutečně jedná o takový odpad, jak tady v mnoha komentářích zaznělo. Minuty strávené sledováním považuji za jedny z těch nejhůře strávených v mém životě a pociťuji hlubokou lítost vůči nešťastníkům, kteří na tuhle podivnost šli do kina a utratili za to peníze.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Asi nikdy jsem neměla takovou chuť se po minutě sledování televize oběsit. Tenhle čas už mi nikdo nevrátí.

plakát

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (2019) (seriál) 

Skvělý dokument. Musím říct, že ačkoliv jsem do sledování šla s tím, že o Bundym už něco vím a rozhodně vím, že to byl vrah, dostal mě. Párkrát se usmál do kamery, mluvil o své nevině a já jsem si říkala, že on to přece vážně nemohl udělat. Dokázal mě zmanipulovat i když už je dávno mrtvý. S dalšími díly mi začalo docházet, že skutečně nebyl jen nevinná oběť systému, ale opravdový pachatel. I přesto jsem se ale cítila špatně, když ho popravili. Ne proto, že by si to snad nezasloužil, ale kvůli těm lidem u věznice. Vydělávali na něčí smrti a oslavovali ji i přesto, že drtivé většiny z nich, možná vůbec nikoho, se jeho činy nikdy nedotkly. Jen hyeny.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Musím uznat, že seriálu jsem dala šanci především díky neskutečnému opěvování na sociálních sítích. Byla jsem téměř přesvědčená, že stejně jako u spousty hororů oblíbených veřejností budu zklamaná. Nebudu lhát, první díl mě nudil. Nicméně jsem se poslední dobou zaměřila především na seriály a už vím, že první díl se u většiny prostě musí překlepat a jsem ráda, že jsem to se seriálem po prvním dílu nevzdala. Poprvé mi totiž bylo líto i duchů v jiném žánru, než v romantické komedii. Moc jumpscares neočekávejte, nicméně když už, tak stojí za to a přijdou ve chvíli, kdy je naprosto nečekáte. Osobně jsem se o nejlepší jumpscare připravila přečtením komentářů u epizody ještě před jejím shlédnutím, protože jsem člověk, kterej neumí počkat 50 minut, aby se dozvěděl co důležitého odkryje další díl. Geniální prolínání časových linií dodalo seriálu neskutečnou atmosféru. Jen by mě zajímalo, jak je možné, že Carla Gugino vypadá pořád tak skvěle. V roli matky vypadala maximálně na 35. Pokud bude druhá série, doufám že ji Netflix nezabije tak, jako to udělal například u seriálu 13 reasons why. Tenhle seriál má totiž potenciál a byla by velká škoda to druhou sérií podělat.

plakát

Like.Share.Follow (2017) 

Abych byla upřímná, tak jsem očekávala trochu víc. Nejvíc zklamaná jsem byla koncem - to, že YouTuber zabil holku, která ho chtěla zabít, protože se nemohla smířit s tím, že o ní nemá zájem bylo ve výsledku úplně zbytečné, protože ho přijela "zachránit" další taková vyšinutá blbka, která ho odmítla odvézt do nemocnice s tím, že se o něj postará sama. Proč nemohl mít film nějaký hlubší konec, jako například že Garrett natáčí poslední video, kde oficiálně oznamuje konec své "kariéry"? Chyběl tady ten moment uvědomění. A ještě by mě zajímalo, kdo je tak blbej a posedlej internetem, že natáčí videa i v momentě, kdy se schovává před holkou, která mu jde po krku? A vlastně kdo je v dnešní době tak blbej, že o sobě na internetu řekne úplně všechno?