Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Konečně detailně propracovaná kauza Bundyho. Mám ho projetýho z nespočtu dokumentů nebo podcastů, ale všude chyběl nějaký obsah z tohoto podání. Tohle je hotové "investigativní video". Vsuvky v podobě komunikace s novináři nemají chybu, byl to opravdu neodolatelný manipulátor. Bez těchto videí, kde vidíme, jak promlouvá směrem k veřejnosti, by si člověk neuměl na jeho osobu udělat obrázek. Takto není divu, že holky sedly na lep. Pohledný, čistý, sečtělý, s klidem vystupující student, obratně reagující, logicky odůvodňující. A takoví jsou nejhorší násilníci. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Pěkně obsáhlý dokument o sympatickým vrahovi. Je v něm řečeno vše od narození až po smrt. Určitě se musí pochválit zpracování těch pásek, ty datumy byly fakt suprově zobrazeny. Jinak bych v tom neviděl zas takový zázrak. Bylo tam toho sice řečeno dost, ale něco význačného mi přece jen chybělo. Trochu mi připadalo, že je dokument natáčen pro mladší publikum, jako že s nechutnými praktiky byli filmaři opatrní. Uvítal bych díly o něco kratší, slyšeli jsme z toho příběh jako by obyčejného člověka. Těšil jsem se na Tedyho doznání, které bylo velmi krátké. Nejzajímavější bylo vždy, když se Bundy objevil přímo na obrazovce se zvukem. 80/100 ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Bundy byl debil, typ člověka, kerej je mi absolutně cizí, zoufale obyčejnej, konformní, nudnej týpek, s kerym bych si neměl co říct, zajímavý na něm byly jen ty vraždy. Na druhý straně, si nezasloužil ten cirkus, tu publicitu, jenže to by nebyli amíci, aby z toho neudělali pořádnou šou, ve výsledku byly bundyho vraždy stejně zavrženíhodný jako jeho trest, soud a celej ten cirkus. Bundyho měli odstřelit jak psa, bez soudu, bez tý šou, pak by to bylo ok, ale takhle by to nebylo tak efektní a lidi potřebujou především zábavu. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Dokument neříká nic nového, co by někdo, jehož koníčkem jsou sérioví vrazi, nevěděl. Povrchně předává nejdůležitější informace a vytváří dobovou atmosféru let, kdy byl Ted Bundy aktivní. Ke konci mě spíš naladil na vlnu seriálu Mindhunter, který je mnohem lepší než 4 díly tohoto skoro nicneříkajícího dokumentu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Bundy pro mě nikdy nebyl tak fascinující pojem jako třeba Dahmer, Gein nebo Chikatilo, ale je fakt, že takhle přehledně a souhrně seřazené za sebou je to poměrně chytlavá kriminálka s prvky černého humoru a momenty tak neuvěřitelnými, že nepsat to život sám asi bych scénáristu káral za přílišnou debilitu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama