Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (132)

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) 

Ti dva se hledali, až na sebe zbyli a byla to čistá láska. Still a better love story than Twilight.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Pokud jste doteď nevěděli, co si představit pod pojmem "tvoje prdel pozná středověk", tak po shlédnutí tohoto snímku to už víte.

plakát

Duna (2021) 

V kině to byl absolutní brutus. Když zazněla hudba, myslel jsem, že vylétnu ze sedaček. Přesně takové dospělácké scifi mám rád. Nemusím vidět potoky krve nebo naopak žvatlání pro děti. Konečně další scifi na úrovni nových Star Treků.

plakát

Babica vs. samopal (2020) 

Krásně přiznanej samopal. Není o čem. Plná palba.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) 

TV Prima udělala několik zásadních chyb. Lidi z ČR neznají celebrity z SK a naopak, takže po sundání masky nastávají otázky: "kdo to sakra je?". Čím dál větší počet Čechů začíná nesnášet Slováky, takže to se jistě promítne i do sledovanosti. Dále obsazení Bohdalové do poroty, která dostává na csfd automaticky odpady. Měla snad přetáhnout diváky z TV Šlágr? My chceme vidět mladé, hezké a bohaté!

plakát

Ad Astra (2019) 

Nádherná cesta po naší Sluneční soustavě. Akci tam moc není, ale vcelku to nevadí. SPOILER: Do poslední chvíle není jakoby jasné, co se stalo a největší překvapení vlastně je, že tam žádné překvapení není :D Vtipná scéna je, kdy Brad nastoupí při startu do rakety a posádka zabije nechtěně sama sebe :D Ve výsledku by mise skončila úplně stejně, i kdyby to neudělal :D Pokládám to za další prank ve scénáři.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Po prvních 10ti minutách až do konce jsem si říkal, že to není možné. Až tady si lidi uvědomí nebezpečí komunismu, bez kterého by k této katastrofě nemohlo dojít. Dá se chápat pobouření Rusů, protože USA je většinou vykresluje jako největší hlupáky. Ale myslím, že tady to neplatí a je zde pouze 1 hlupák. Ostatní jsou vykresleni jako hrdinové. Co by pak měli říkat Němci na filmy o 2. světové. Nic nesmí být zapomenuto.

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Co to jako je? Můžete mi to vysvětlit jako tříletýmu dítěti? ---------------------------------------------------------------------------------- SPOILERY: ---------------------------------------------------------------------------------- To vytvoření nemrtvých bylo hustý a rudá holka to taky zandala dobře, ale bohužel jediná zajímavá věc.---------------------------------------------------------------------------------- Když dělali léčku na nočního krále, tak jak ho jako chtěli zabít? ---------------------------------------------------------------------------------- Nepochopil jsem vyslání nebo spíš obětování dothracků na začátku. V tomto stylu mi to připomnělo pohádku Šíleně smutná princezna: "my obětujeme obě křídla" :) ---------------------------------------------------------------------------------- Pokus o zapálení polen byl hodně zoufalý :) I kdyby nebyla totální bouře, tak jako čekali, že ve tmě je uvidí drak? ---------------------------------------------------------------------------------- Trochu znenadání se vytratili nemrtvý i přeživší. Asi nějaké urychlení bitvy, ale v tom případě je divné, že je lidi tak snadno vybili po proražení brány a hradeb. Nebo se nemrtví jen někde schovali? ---------------------------------------------------------------------------------- Viděl jsem zakousnutí draka drakem a až skoro do konce jsem myslel, že mrtvej je ten nemrtvej. ---------------------------------------------------------------------------------- Konec mě fakt překvapil. Vás ne? Myslím, že tohle v ten okamžik prostě nikdo nečekal, takže se jim to zase povedlo. ---------------------------------------------------------------------------------- Samozřejmě, když v další epizodě pohřbívaj mrtvé, tak mají další miliardu polen, takže mohli postavit minimálně 5 zátarasů. --------------------------------------------------------------------------- Celý je to ve stylu "fuck logic"---------------------------------------------------------------------------

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Zvony zvoní jen chvíli, ruce budou se třást a pak shoří má lásko...