Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Karlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes veškerý obdiv k tomuto dílu, byla bitva skutečným taktickým šílenstvím. Poslat bezhlavě jízdu do nepřehledné noční temnoty by udělal snad jen strategický blázen. Nestvůrný nápor stonásobného protivníka měla zachytit pevně semknutá falanga Neposkvrněných v obranném postavení. Dothracké nájezdy měly spíše rozmělňovat apokalyptickou armádu po stranách. Musím však připustit, že jde o úžasnou velkou epickou podívanou, která nese svůj hrůzný dynamický náboj. Stěžejní scéna celého střetu pak zřejmě vejde do historie fantasy zabijáků všech dob. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná káva, to ako čo je? Prvé dva diely ako že tejto finálnej série, len suchý vatový nástrel bez lepšieho pohybu vpred, dokopy nič záživné neponúknu a dokonale to zabijú v tretom diely, kde má prísť na akúsi veľkú bitku ale sledujete len krásnu snehovú víchricu, prípadne všade prítomnú tmu, dokopy nič poriadne nevidieť, len mihot, kto proti komu vlastne bojuje. Takže neviem čím to ma upútať a keď ako že má k niečomu prísť v troška viditeľnejšej perspektíve, tak to je len jedna pritiahnutá scéna za vlasy za druhou, to im ako riadne švihlo v gebenách. Gradácia ako hovado. Nemám slov. No tak dokonale to dodrbali, tak na toto sa ako čakalo skoro dva roky??? ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotřídní záležitost. Fňukaly hořekující nad tmou nelze brát vážně. Buď se spokojí s cheap-shit telkou, potažmo tabletem při jízdě vlakem, kde to kupodivu není uplně ono, nebo nechápou zásadní koncept totohle dílu. Tma je to hlavní oč tu běží. Jako vyobrazení Nočního Krále - ultimátního zla, si snad těžko někdo dokáže představit, že si přicupitá po planině uprostřed oběda ? Tedy zkráceně řečeno. Můžeme tady rozjímat nad některými prapodivými vojenskými přešlapy, nelogickými, či snad úplně dementně rozmyšlenými momentkamii, ale pořád platí to, že to má ukrutné koule, drží to pohromadě jako málo co a těch over-the-top momentů je tam tolik, že tady v podstatě není co řešit. A obzvlášťe za předpokladu, že fanouškovi seriálu jde o konkrétní figury, protože v těch temných jatkách nemá jasné nikdo nic a tvůrci vlastně do poslední chvíle nechávají chytře oteřvené všechny možnosti. Ano, battle of bastards byla přehlednější, vycizelovanější a plynulejší, ale tady je přece nepřítel úplně jiná liga. Jsou tu věci které by se daly udělat lépe, ale takovýhle 80 vysokooktanových minut se točí párkrát za dekádu. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. jasně, že to má spoustu nelogičnosti, jakože teda až nezdravě moc a to litani s draky bylo totálně nepřehledný a doteď vlastně nevim, co se tam stalo, ale za Aryu prostě těch 5 hvězd dát musím! ... objektivně je to 3,5 a opravdu do bitvy z Pána prstenů to má daleko a hlavně Pán prstenu už má skoro 18 let!!! A kde je moment, kde Dany půjčí draka Jonovi, to přece není jen tak, to není jak někomu půjčit ferrari...! no a trochu si zafilozofuju, je mi jasny, ze Jamie musi přežít, protože musí zabít Cersei, tak jako Ohař se dočká toho, že zabije Horu, že se Gedric dá dohromady s Aryou to bylo taky jasný, ale že vlastně ojede ona jeho, to bylo milé překvapení :) at žijou ženy, co si o to umí říct samy :D no Sansa to s Tyrionem dohromady snad taky dá....Kdo nám ještě zbyl? :) Ksakru, koho vlastně budou v těch následujících epizodách zabíjet? Dneska umřeli jen samé vedlejší postavy...:( ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, také jsem očekávala více mrtvých hlavních postav, v tomto směru jsem zklamaná, ale jinak dobrý. Bavilo, zajímalo, adrenalin se vyplavoval. Často kritizovaná nelogičnost rozmístění postav a podle některých mizerná strategie boje mě nechává v klidu. Viděla jsem to dvakrát a až na pár drobností jsem spokojená. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama