Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Banda huličů se sešla na place a řekla si, že absolutně potrolí natáčení. Jinak si to neumím vysvětlit:-D Ten chlápek s elektrickou kytarou mě bude ve snech mučit smíchy:-D

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Asi tak hodinu v kuse..................................................................................................jsem bulela. Zmáčela jsem příteli rukáv.....................strašně. Děkuji za komentář verbalovi, většinou jsou mi jeho vykalkulovaný komentáře šumák, ale tohle trefil přesně.

plakát

Interstellar (2014) 

Víte, možná že to fakt uplně nechápe ani sám Nolan, ale je vám to uplně jedno, protože jste z toho tak zatraceně omámený. Nic nemá smysl, všechno má smysl a čas je relativní pojem. To všechno zároveň a ještě víc. Zážitek roku minimálně. Musim to vidět znovu.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

V prvé řadě bych chtěla poprosit některé jedince, o kterých vím, že tyhle neintelektuální filmy prostě nemají v lásce a kteří pokaždé znovu po promítačce vidím je tu hodnotit, aby se nad sebou zamysleli, jelikož je na ty promítačky fronta jiných lidí, kteří takové estetické lyrické řežby milují a prožívají při nich orgasmy a nemůžou jít jen kvůli jejich sobecké potřebě drsňácky to zase zkritizovat, jelikož jsme uplní debilové, kteří během tří dílů nestačili pochopit, že jim se tohle nelíbí a jelikož oni jsou debilové, kteří během tří dílů ještě nestačili pochopit, že čtvrtý bude zase ve stejným duchu. K filmu: Tahle řežba byla vskutku kulervoucí. Ty hejblátka mne nikdy nepřestanou bavit. Hlavně proto, že Bay pořád víc přidává plyn:-D Už ten pedál skoro promáčnul do podlahy. Jestli chcete promyšlenej děj, nechoďte na filmy jako Transformers, Amazing Spiderman, Pacific Rim nebo Souboj Titánů. Už to pochopte, perkele saatana vittu, haista paska! Da pički materi! Howgh, domluvila jsem.

plakát

Zvonilka a piráti (2014) 

Další úžasná pohádka o vílách. Jen tak dál Disney, těch neni nikdy dost, brzo je využiju na toho ségry skřítka. Jediná ne moc logická věc, o který ale předpokládám nebude malý dítě moc přemýšlet, že nechápu, jak Hook Zarině rozuměl. Detaily. Prostě nádherná pohádka, roztomilá, neškodná, barevná, optimistická. Co chtít víc.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Když se snoubí svěží neotřelý nápad s klasickou, ale nenásilnou a něžnou romancí. Celý film mi přišel jako jedna velká metaforická báseň. nehroťte tolik nedoladěný nelogický detaily, zaprvý tohle by ani ve skutečnosti a do detailů vyladit nešlo...teda aspoň ne naší známou omezenou fyzikou, zadruhý...o tom ten film neni. Je to symbolismus.

plakát

Enderova hra (2013) 

Hoode, ty vesmírnej patlale, totálně jsi mi zruinoval Wolverinea a zkazil mi kladnej vztah k němu. Takže takhle dobrej kus bych od tebe ani za sto zlatejch ingotů nečekala. Z fám jsem sice tušila část pointy filmu, ale stejně se napětí v mym břiše dalo ke konci krájet. Hrdina skrz bláto a krev nevinných, ty kujóne, ty jsi mi dal přesně takovou postavu, jaký mám vždycky nejradši. Tohle je on. Leto II Atreides těsně předtím, než se smířil s rolí Tyrana, než zavedl totalitu a obětoval svojí lidskost pro vyšší dobro lidstva. Tenhle je trošku víc nevinnej a soucitnej (přecijen ho porovnávám s v podstatě Fremenem), ale fandim mu. I Solomon Kane by ho bral do party:-D Jedno ale vytknu...všechny ty hry a strategie. Víš, všichni tam pořád dělali, jak je to děsně chytrý a co úžasnýho vymyslel. A přitom se nemohu ubránit dojmu, že ty takzvaný strategie byly děsně primitivní. Asi jsi nečetl Césarovy zápisky z Galský války, já jo...mástr-strategie vypadá ještě trochu jinak:-) Ale to vcelku nevadí, teda aspoň pro mě ten film i tak fungoval. Za to překvapení roku ti dám ty patlale i tu pátou hvězdu, kdybych to bejvala viděla v kině, tak bych nad plným počtem dozajista neváhala. (Technická: knihu jsem nečetla, díky Jossie za nástin knihy, díky tomu si jí asi seženu a přečtu.)

plakát

Pedigree Dogs Exposed (2008) (TV film) 

to by měla bejt povinná podívaná pro každýho podporovatele "čistokrevnejch" psů

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Já to nesnášim, vždycky mě to totálně dostane. Strašná dojárna. Prostě jsem po něm absolutně neschopná práce. Koukněte na mě, zase bulim. A úžasná muzika. Tu si najdu a budu u ní bulet po večerech.

plakát

Depeche Mode: One Night in Paris (2002) (koncert) 

Dave, jsi polobůh a jako takového tě ctím. My všichni zemřeme za pár desítek let, ale ty budeš stále při síle. Jestli mi dovolíš, abych si říkala Black Swarm i bez nošení černý, tak ti slibuju, že se mě jentak nezbavíte:-D Ne tak co jinýho okomentovat k nahrávce koncertu. Pokud jste fanda, musí vás to nadchnout.