Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Musim se snažit nehodnotit Rennera, ale film celkově. Takže dám jen 3*, protože to bylo sympaticky nablblý, přehnaný a vůbec...spíš sebeparodiální vývar z komedie plná nesmrtelných lidí, supernáhod, agentů na každým kroku, příhodně se po ruce objevujících supervynálezech o parametrech přesně padnoucích neplánované komplikaci, která nastala...ale proč ne? Nenáročnej odpočinek. Nicméně už z mojí první věty je každýmu naprosto jasný, proč jsem se na ten film vlastně dívala, z tohoto pohledu byly moje choutky zcela vyslyšeny, takže spokojená jsem de facto na 95% :-D(těch 5% mínus je za prvních 40 minut bez agenta Brenta:-P) P.S.: tybrďo, všimněte si, že i takový verbal Rennera ...pochválil...to už něco znamená, ne?:-D

plakát

Orel Deváté legie (2011) odpad!

Mé neokeltické já se cítí hluboce uraženo. Uplně jsem z toho zapomněla vnímat děj. A ani Tatumův a Bellův hezkej ksichtík to nemůže zachránit.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

příjemné, osvěžující pojetí fantasy ve stylu kokotina. Humor jakoby místy mířil až k fekálnosti, ale naštěstí tam nedošel. Všechna klišé přesně vystižena, ale být tam méně známí herci, neměl by nejspíš příliš šance na úspěch...je to fajn, ale přesto takovejhle film u mě nemá velkou šanci.

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

hm....jakože kvalita výborná, mně by se to moc líbilo, ale víte co...je výraznej rozdíl, když je příběh dojmově dokreslený nadměrným množstvím vyhřezlejch vnitřností s sexu, a když je nadměrný množství vyhřezlejch vnitřností a sexu středem pozornosti a příběh jen dává smysl jejich výskytu.Koukali jsme se na to tady s kamarádkou a ta to pak konečně vystihla. Já řikám: " A tys tvrdila, že něco jako Kulhánek nejde zfilmovat, protože tolik umělý krve nikdo nemá..." Ona na to: "Ale tohle vůbec neni jako Kulhánek, Kulhánek bere krev jako něco naprosto normálního a samozřejmýho a leje jí okolo sebe jen tak mimochodem. Tady se v tom doslova vyžívaj." Je to jako takovej ten fekální druh fantasy, u kterýho autora podezříváte, že má ve svým osobním životě nějakej problém sám se sebou, když se ve knížce vidí jako upocenej svalnatej nabouchanec a ženskou musí nejdřív svázat a pak znásilnit, aby jí vůbec dostal. Kdyby aspoň všechny ty peprný scény schválně nezpomalovali...

plakát

Světová invaze (2011) 

Viděla jsem jen 40 minut (of course the poor fucker, I love so much, dies), nejsem tolik na tenhle typ filmů, ale z hlediska vojenský akce se mi to nezdálo vůbec špatně provedený. Vlastně dobře provedený.

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Já nevim, mně to zatim přijde uplně v pohodě(12.díl). Nic nezapomenutelnýho, nic fantastickýho, ale v rámci odpočinkové třičtvrtěhodinky po náročným dni docela fajn sledování. Jestli on tu problémem zase nebude trošku když-už-jsem-v-realitě-nicka-na-čsfd-budu-velkej-machr komplex. Syndrom musim-nesnášet-stmívání-a-všechno-s-nim-srovnávat je uplně jako bílá nemoc, co? Hodnotit budu až uvidim aspoň většinu dílů. ...jo mimochodem...A navíc je tam ku*va Gale Harold. Kdo nezná Queer as Folk, nepochopí:-)) Hodnoceno po shlédnutí posledního díluprvní série a trvám na svém původním verdiktu. V pohodě, odpočinkový a nenáročný pokoukání.

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

V původní zahraniční verzi se čistily kůže na aligátoří farmě, pražilo kafe mezi plantážema...tady se kydá kravám. To skutečně nikdo z nás nezná, nikdo nikdy neviděl kravín. Strašně zajímavý a nezbytný. Další vychcíplej pokus okopírovat úspěšnej zahraniční vzor.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Čekala jsem kupu klišé, byly ho tři kupy, čekala jsem moře umělý krve, dostala jsem rozmačkaný oči, uřezaný jazyky a uvařený lidi. Čekala jsem skvělý efekty vizuální i zvukový. Bylo jich tak moc, až to nedávalo logickej smysl, nezřídka byl jejich výskyt skutečně nevysvětlitelný. Konec...byl takový podivný, nedotažený. Bohové na sobě měli plast místo toho, aby mi fakt odfoukli ofinu(kterou nemám) svojí božskostí(viz třeba Souboj titánů, kterej celkem úspěšně tenhle problém dokázal vyřešit). Titáni byli šotci s lupénkou, jejichž síla spočívala jen v množství. Já nevim, co na tom složitě popisovat, prostě mě to zklamalo svojí přehnaností na nevhodnejch místech a nedostatečnou přehnaností na místech jinejch, kde by právě byla potřeba. Čekala jsem vizuál 300 s příběhem rovným Troji. Eh...jsem asi fakt naivní.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Pořád jim docházel čas, ať už zrovna vykradli časovou banku nebo si vezli s sebou milion let, pořád jim docházel čas. Normální člověk by si vzal něco pro vlastní přežití, ale oni chtěli nabídnout divákovi drámo, takže milé hlaví postavy předaly chudině milion let, ač samy měly na ruce hodinu a pak běžely o přežití kamsi na blbej přejezd mezi zónama, kde v pustině doufaly v zázrak. A pak ke konci filmu jely do jakýsi obří banky, kde určitě bylo velký jmění, ale zjevně žádná ochranka, když na to stačili dva týpci s pistolí. Ale ne, nikoho předtim nenapadlo to udělat, všichni byli poctiví vyjma těchhle dvou. Základní myšlenka je hezká, neberte si to špatně. Je to docela originální a tak, ale tohle nadbytečný machrování je trapný. Herci super.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Každej parfém jednou vyčichne...X-menařinu nikdy neměly dostat do rukou laciný lamy jako Hood, Ratner nebo Vaughn. Ratner měl jednu obrovskou výhodu...navazoval přímo na Singera, tak mohl ještě pořádně využít jeho materiál. Hood byl labilní blbeček, kterýmu by to stejně nepomohlo...měl ale taky jednu obrovskou výhodu, totiž Jackmana - díky němu se na to dalo dívat. No a i Vaughn drží jedinej trumf. McAvoye. Problém je ovšem ten, že "my big boss" James neni zrovna z nejakčnějších typů. Zvládá emoce, zvládá intelekt, ale pro akčňák je třeba ho doplnit aspoň jednou kontrastní akční osobou, aby to fungovalo.McAvoy sám by byl geniálním nástrojem v rukou Singera, kterej z toho nedělal pif-paf věc, ale komiks. Vaughn ho využít neumí. Takže to dopadá přesně tak, jak to dopadá. Jako laciná příjemná jednohubka. Rozhodně ne tak dějově na úrovni jako Singer (ačkoliv se o to zřejmě pokoušel, takže mu děkuju aspoň za snahu), ale ani tak nebetyčně blbá jako Wolverine. Napětí žádný, masky spíš jak z pohádky o Budulínkovi, předvídatelná story, jednoduchej scénář...