Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Doupě (2014) 

Remake filmu Okrser 13, který byl originální a vcelku parádně provedený. Tenhle recyklát je spíše parodie. Jestliže za hlavními hrdiny pobíhá kupa gangsterů, kteří mají v rukou hotový arzenál a padnou z něho max. tři výstřely a to se jim ještě ze tří metrů nepodaří nic trefit, tak to sorry, to radši aby dotyčný obrátili zbraň proti sobě a zbytku bych dal do ruky lízátka. O konci filmu si každý udělá obrázek sám, ale aby drogový dealer, který během filmu normálně zabíjel lidi na konci kandidoval na starostu, ostatní gangsteři odložili zbraně a zasazovali stromky, to mi přijde uhozený. Hrůza !! R.I.P. Paul. Ten se musí obracet v hrobu.

plakát

Drahokam (2019) 

Vždy se obávám nasazení herce ze škatulky "komediální profesionál" do role v dramatu. Ale Mr. Sandler mě opět (poprvé v dramatu Reign Over Me) přesvědčil, že je pan herec a musím říct, že se těším na jeho další "ne"komediální počin.

plakát

Duel Frost/Nixon (2008) 

Bez váhání dávám plný počet. Perfektně natočený. Nevím zda sem tak hltal každou minutu, nebo zda mě zhypnotizoval hlas Franka Langella (Nixona ztvárnil naprosto brilantně).

plakát

Elysium (2013) 

Tak trošku zklamání. Bylo mi jasné že nemůžu dostat to samé co do Districtu 9,ale že to bude až takhle málo to jsem netušil. Matt byl v pohodě, to samé i Jodie,ale záporák v podání Copley měl jednu velkou chybu a to bylo to že mluvil :( JInak 3 * hvězdy hlavně za to vyobrazení budoucnosti - špína vs hi-tech.

plakát

Enderova hra (2013) 

Příjemné ztvárnění této klasiky. Těším se na další pokračování, které snad neztratí tento punc.

plakát

Equalizer (2014) 

3 * jen kvůli Denzlovi, který vypadá furt stejně dobře a stejně chladně. Jinak film dost nadnešenej. Nehrát tam Denzel tak to nemá takovéto hodnocení a asi bych na to ani nekoukal.

plakát

Escobar - Paradise Lost (2014) 

Benicio jak Pablo parádní,ale bohužel ani on ani jeho gorily nestačily táhnout film, když neherecky se tvářící Josh film jen znechucoval. Opravdu je Josh vhodný před kameru ? Já myslím, že by měl mít max na starosti catering pro opravdový herce,ale v žádným případě bych nezabíral jeho xicht. Osobně doufám že ho do dalších Hladových her nikde jinde neuvidím. Jinak film sám osobě docela táhlý až místy zbytečně pomalý, ke konci sice tempo narůstá,ale nijak závratným tempem do cíle nedobíhá. Škoda

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Ufff uff....safra co to bylo? Na pokoukání na sebranku známých herců dobrý,ale děj a střih a jednotlivé scény?...to bych řadil mezi béčkové situace.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Film jsem stáhl poněvadž Joseph Levitt v poslední době hraje velmi dobře a ke všemu v celkem dobrých snímcích,ale tohle byl bohužel totální přešlap. Tak něco dějově chabého ani herecké výkony nezachrání (a to že jich tam moc nebylo). Plno flashbacků, kterém nám odhalovali návaznosti - zcela výsměšné. A o zastavování času a hledání nejlepší trapy před přejezdem silnice....no tak kde to safra jsme?

plakát

Frajeři (2009) 

A to nejsem příznivcem Rapu,ale tohle mi fakt sedlo...parádní ulítlá podívaná.