Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

A Murder in the Park (2014) 

V roce 1983 byl Anthony Porter odsouzen k trestu smrti za vraždu dvou teenegerů. V roce 1998 začala skupina univerzitních studentů znovu vyšetřovat tento případ a zdálo se, že našli pravého vraha, Alstory Simona (?)(?)(?)

plakát

Behind Bars: Rookie Year (2015) (seriál) 

Dozorce co by zelenáč proti zločincům/vězňům, kteří nemají co ztratit. První série má premiéru úspěsně za sebou (8 dílů), druhá se prý připravuje.

plakát

Bez možnosti úniku (2015) 

Mark je neúspěšný umělec, který je odcizený od své rodiny. Jednoho dne se probudí, ale z bytu se jen tak nedostane. Dveře jsou zabedněné. Co se zdálo jako špatný vtip se rychle mění ve skutečnost. Vidí tajemné osoby v ochranných oblecích, kteří jsou schopni "pro bezpečnost" zabíjet.

plakát

Gilberto Valle: Polda kanibal (2015) 

Gilberto Valle byl v roce 2013 odsouzen za plánování únosů mladých žen a kanibalismu. Valle se hájil tím, že šlo pouze o jeho fantazie.....

plakát

Chata v horách (2012) 

Jeden z mála hororů, na který bych se mohla dívat dokola. Nebála bych se ani případného pokračování. :)

plakát

Masakr v Texasu (1994) 

Můj první texaský masakr. :) Hodnocení není extra slavné, ale pro mne je to jeden z nejoblíbenějších. Vlastně mám ráda všechny.

plakát

Nine Dead (2010) 

Viděla jsem už horší / lepší. Kompliment = není to SAW.

plakát

No Telling (1991) 

Na tento film jsem se opravdu těšila. Ve finále jsem byla malinko zklamaná, ale nemohu říct, že by to byla ztráta času. Zvrácenost nemá hranice.

plakát

Proslavila mě vražda (2015) (seriál) 

Netradiční způsob jak se zviditelnit a prožít svých 5 minut slávy. Po prvním díle dávám 3* - "Hlavní hvězda" Jodi Arias popletená, sexuchtivá, (bývalá)přítelkyně a vražedkyně.