Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (218)

plakát

Sedm (1995) 

Zřejmě nejlepší krimi film, jaký jsem kdy viděl...jakože kriminálky opravdu nesleduju a nemám rád, tohle bylo něco (ono to ani nebyla uplně kriminálka). Od prvních minut vtáhne a nepustí....

plakát

Bílý oleandr (2002) 

Pro mě skvělý film. Skvělá Michelle Pfeiffer jako umělkyně, bohém, neúprosná a bezcitná matka, která se snaží svou dceru vychovat podle svého.... bez ní by to byl film za tři hvězdičky. :-)

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

První hodina..hodina a půl... fimu mě vtáhla do děje tak, jako opravdu jen málokterý film. Poté ale přišlo jisté zvolnění, sledování hodin....a nakonec vyústění...které mě možná trochu zklamalo. Přesto i po hodinách a hodinách po shlednutí jsem o tomto filmu stále přemýšlel a to už něco vypovídá o kvalitě filmu.... Pro mě opravdu nádherný film. :-) Možná škoda toho podivného konce. :)

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Ezekiel 25:17 Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle, vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten je pravým pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry! A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

Můj otec o tomto skvostu říká, že se v něm dá vidět celý život. Já si z něj zatím vzal do života jen jednu větu, kterou s velkou oblibou používám: ,,To zas bude v alejích nablito..."

plakát

Casino Royale (2006) 

Nice, nice nice nice! PERFEKTNÍ! Nic jiného se k tomu nedá říct. :-) Daniel Craig daleko daleko daleko předčil moje očekávání! V mých očích mnohem lepší než Brosnan. Poslední asi půlhodinka mi přišla trochu...jinačí, pomalejší, a v jistých scénách docela klišovitá, ale nakonec měla i ta půlhodinka něco do sebe. Nemluvě o ,,loučení'' v potopeném výtahu.....

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Nádherný hudební koncert. :-)

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Naprosto zasloužených pět hvězdiček. Film, který mě dostal, jak už dlouho žádný jiný. Pro mě opravdu filmový koncert. :-)

plakát

Život Briana (1979) 

Docela jsem přemýšlel, zda čtyři nebo pět hvězdiček. Ale takový film se nevidí každý den. Vtipné, trefné, skvělé. :-)