Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené filmy (6)

Equilibrium

Equilibrium (2002)

Equilibrium mě dostalo. Titěrnej rozpočet filmu (pokud se nepletu necelý 3 miliony) neni moc poznat. Christian Bale v hlavní roli válí. "Dokonalá" společnost se udržuje drogama, které si každý musí několikrát denně píchnout, jinak začne cítit a bude nemilosrdně popraven. Gun-kattu, jakožto styl boje se střelnými zbraněmi, musel vymyslet někdo nenormální, protože nikoho normálního by nenapadlo vymyslet něco tak účinného a cool. Bouchačky schovaný v rukávu tu sice už byly, ale zásobníky jsem v rukávu teda ještě neviděl (když jsem přemejšlel nad tim mechanizmem pod rukávem, tak mi došlo že bouchačka a dva zásobníky se tam jaksi nevejdou). Podle mě jeden z nejlepších akčních filmů 1. desetiletí 21. století.

Transformers

Transformers (2007)

Tohle stálo 150 miliónů??? Dobře, je to poznat, že to nestálo víc. Málo akce v průběhu filmu, ale zase ta půlhodinová akce na konci filmu to kompenzuje. Faktem zůstává, že jsem se přes absenci pořádnejch bitek nenudil. No doufám, že Bay na dvojku dostane mnohem více penízků, aby mohl natočit ještě více COOLervoucí pokračování.

Iron Man

Iron Man (2008)

Transformers letošního roku. To, co chybělo Bayově Transformerům k dokonalosti, zde nechybí. Film pěkně odsejpá, nikde žádný hluchý místo, všechno do sebe zapadá, jako části IM obleku. Tři (čtyři s Iron Mongerem) různé verze obleku. Downey jako Stark sype hlášky a to se mi fakt líbilo. Sem tam (docela často) se mu něco nepovede a nekončí to jinak než komicky (po sundání levé rukavice, chce vystřelit z levé rukavice :-D). Já už chci dvojku a trojku.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 (2004)

Čekal jsem, že dvojka bude stejně dobrá jako jako jednička, ale pletl jsem se, dvojka byla lepší než jednička. Neuvěřitelné souboje s Doc Ockem a jeho skvělými chapadly. Myslim, že psát cokoliv navíc je úplně zbytečné.