Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Obsahy (10)

Terrifier 3

Terrifier 3 (2024)

Klaun Art se chystá rozpoutat chaos mezi nic netušícími obyvateli okresu Miles, kteří se na Štědrý den poklidně ukládají ke spánku.

Dead Meat Horror Awards 2023

Dead Meat Horror Awards 2023 (2023) (pořad)

Připojte se i letos k účinkujícím na YouTube kanál „Dead Meat“ na druhý ročník Dead Meat Horror Awards, vyznamenávající ty nejlepší a nejděsivější snímky (originální a pokračování), nejlepší herce a herečky, speciální efekty a mnohé další horové kategorie, které nabídl rok 2022. Vítěze jednotlivých kategorií vyhlašují legendy hororového žánru.

Irati

Irati (2022)

Sledujeme Irati (Edurne Azkarate), mladou dívku, která se vydá se skupinou křesťanských a muslimských bojovníků na cestu do starověkého mytologického světa, kde existuje vše, co má jméno, ve snaze získat ztracený poklad.

Antrum: The Deadliest Film Ever Made

Antrum: The Deadliest Film Ever Made (2018)

Mladý chlapec a dívka vstoupí do lesa, aby vykopali díru do pekla.
Odmítajíc přijmout fakt, že jeho nedávno zesnulý pes, nyní hoří v jamách pekelných, trpí mladý Nathan (Rowan Smyth) děsivými nočními můrami. Aby mu ulehčila trápení, rozhodne se ho vzít jeho starší sestra Oralee (Nicole Tompkins) na výlet do temných lesů, aby našli proslulé místo, kde sám Lucifer dopadnul na Zemi poté, co byl vykázán z Nebe, a otevřít portál do neznáma.

Medvídek Pú: Krev a med

Medvídek Pú: Krev a med (2023)

Během svého dětství se Kryštůfek Robin skamarádil s Medvídkem Pů, Prasátkem a jejich přáteli, hrál s nimi hry a také jim obstarával jídlo. Jak ale rostl, jeho návštěvy, a s nimi spojené dodávky jídla, byly postupně stále méně časté, kvůli čemuž začali být Pú a ostatní stále více hladoví a zoufalí. Když Kryštůfek odešel na univerzitu, návštěvy přestaly úplně, což vyústilo v to, že Pú a Prasátko zdivočeli a utrhli se z řetězu, a poté zabili a snědli své kamarády. Nyní se po dlouhé době Kryštůfek Robin vrací do lesa, spolu se svou manželkou, aby jí představil své kamarády z dětství. Ti se však cítí zrazeni a po znepřátelení skupiny vysokoškolaček z blízké chaty se vydávají na cestu krvavého masakru.

Backrooms

Backrooms (2022)

Pokud nejste opatrní a dostanete se z reality do špatných míst, skončíte v Backrooms, přibližně šesti stovkách milionů mil čtverečních náhodně segmentovaných prázdných místností. Doufejte, že neuslyšíte něco, co kolem vás prochází, protože pokud ano, tak si buďte jistí, že ono to slyšelo vás. Mladý Youtuber Kane Parsons sám vytvořil na motivy creepypasty Backrooms sérii videí odhalujících temná zákoutí těchto nekonečných místností.

Ve víru tajemství

Ve víru tajemství (2022)

Žena (Alison Brie) vyhraje zájezd do pobočky řetězce restaurací na okraji Florencie, spolu s ním také získává šanci setkat se s bohatým a charismatickým majitelem tohoto řetězce (Alessandro Nivola). Brzy však zjistí, že se bude jednat o jiné dobrodružství, než jaké si představovala.

Hashtag podvodnice

Hashtag podvodnice (2022)

Ambiciózní mladá žena (Zoey Deutch) získá sledující a slávu na internetu poté, co předstírá, že je přeživší smrtelného útoku. Brzy však zjistí, že online sláva s sebou nese strašlivou cenu.

Když promluvila

Když promluvila (2022)

Reportérky z New York Times, Megan Twohey (Carey Mulligan) a Jodi Kantor (Zoe Kazan), řeší jeden z nejvíce důležitých příběhů naší generace, příběh, který stál u zrodu kampaně #MeToo a prolomil desítky let trvající mlčení ohledně sexuálního násilí v Hollywoodu.

Dead Meat Horror Awards 2022

Dead Meat Horror Awards 2022 (2022) (pořad)

Připojte se k účinkujícím na YouTube kanál „Dead Meat“ na historicky první Dead Meat Horror Awards roku 2022, vyznamenávající ty nejlepší a nejděsivější horory, které rok 2021 nabídl. Vítěze jednotlivých kategorií vyhlašují legendy hororového žánru.

Reklama