Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (9)

plakát

matka! (2017) 

Whoa. To bylo neco!!! Prvni polovina filmu mi pripominala Samuraje (Delon), protoze nebylo moc dialogu a Rosemary ma detatko (Farrow), kvuli halucinacim Jennifer. Druha cast byla WTF, ale v tom dobrem slova smyslu. Aronofsky vam totalne zamota hlavu a jen tak neprestane. A konec? Ten mluvi za vse. Skvely mindfuck.

plakát

Americká krása (1999) 

"Americká krása je krása nevídaná. Opojný pocit osobní svobody nalezené na nejpodřadnějším místě, kde už není co ztratit a čeho se bát. Sebeúcta vyhrabaná z prachu, kam ji stokrát denně zašlapávali šéfové i manželka. Tedy vše, co se směsí vtipu a stesku ztělesnil Kevin Spacey." I Mistrovský závěr, kde s velkým nadhledem hodnotí svůj život, byl strhující.

plakát

Gran Torino (2008) 

Skvele. Proste skvele. Od filmu jsem nemel velka ocekavani, ale velmi me prekvapil. Je to vynikajici smes sarkastickych hlasek, hudby a primocareho deje. Ktery vas vtahne a nepusti. Vice takovych filmu!!!

plakát

Kašpárek (1980) 

Takovy sedy prumer. Prvnich 30 minut jsem se bavil, ale postupne jsem zjistil, ze to vubec nesouvisi s filmem. Pote je to uz smes kriminalky a komedie. Sice se obcas zasmeje, ale nakonec zjistite, ze to vubec nejde dohromady. Urcite jeden s tech horsich filmu, ktery muzete videt s Belmondem.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

To bylo neco!! Sice zacatek trosicku nudnejsi ale ke konci jsem se nesmirne bavil. Skvela sonda do nitra duse a kultury. Pri sledovani jsem take tak trochu ztratil ale vubec mi to nevadi protoze o tom ten film ma byt - velmi spiritualni zazitek. Nemam slov.

plakát

Muž z Acapulca (1973) 

Skvělý film s Belmondem, který hraje šíleného spisovatele, který se snaží zničit svoji románovou postavu Boba Saint-Clare. Zábavný a geniální film, který si dělá legraci z tajných agentů. Jeden z nejlepších filmů s Belmondem.

plakát

Prime (2005) 

Obstojná komedie, není to skvělý film, ale koukat se na něj dá.

plakát

Narozen 4. července (1989) 

Parádní film. Čekal jsem akční řežbu, ale dostal velmi silný a nepopsatelný emoční zážitek, který jsem již dlouho nezažil. Stone se soustředí na následky války, které jsou horší než válka samotná. Tom Cruise parádně zahrál naivního vlastence, který si postupně uvědomuje, že byl oklamán.