Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Barbie (2023) 

Jako muž, nechci vůbec hanit. Publikum je jasné a vlastně film je fajn, trošku to hodit do pohádkového příběhu a je to úplně fajn a pro všechny. Toto je pohádka pro dospělé, co hledají něco co není... Asi chápu celý hype, ale přesně jako Barbie, je to jen pozlátko. Takže nohy na zem a jednou to bude na ČT po OVM. Možná spoiler: Jen doufám, že není v tom 🤣

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

I po tolika letech je to prostě fajn film, vždy pobaví. Pořád 4 hvězdy a takových 85%

plakát

Wonder Woman (2017) 

Pro mě jednoznačně nejlepší komiks z dílny DC.  Update:  Už jsou lepší, ale pořád dobré 4 hvězdičky.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Za mě propadák, vizuálně to vypadá moc hezky...ale příběh? Hruza..

plakát

Miss Stevens (2016) 

Presne to jsem dnes potreboval videt. Krasne melancholicke, usmevne a citlive tak akorat. Zivot je presne takovy, porad se ucime neco noveho, jak o sobe, tak o ostatnich... Presne jak bylo na konci, je to o tom najit nekoho kdo se o nas postara - Kdyz jsme smutni, rozveseli nas, kdyz mame trapeni, povzbudi nas... Miluju takove filmy :) Jasne 4 hvezdy, ale doprovodna hudba z autoradia :) to vytahla na 5 hvezdicek ;)

plakát

Proč právě on? (2016) 

Nevim proc, pac to bylo opet klise jak remen...ale fakt super udelane a herecky dobre obsazene... No pastva jak pro oci tak pro branici, ja se fakt bavil a klidne bych snesl delsi verzi a to nejsem schopny rici o skoro zadnem filmu a hlavne ne o komedii :)

plakát

Legion - Chapter 4 (2017) (epizoda) 

Nevím jestli bych při sledování tohoto seriálu neměl brát nějaké drogy, páč to má fakt pořád pošahané tempo jako pilot... Ale v tom je to kouzlo, jen si myslím že ne každý bude chtít držet celou sezonu tak našlapanou mozkovou příhodu s douškem našeho houbového čaje... Ale jo, kroutím hlavou...přemýšlím u toho...sleduji to na 100%... Nechám se dorazit až posledním dílem. Zatím nevyhrané 4 hvězdy ;)

plakát

Teorie tygra (2016) 

Konečně jsem se dočkal českého filmu, který má duši... Není to žádný hit, ale určitě mi jen tak nezmizí z hlavy jako ostatní slátaniny. Děkuji i za příběh, který musí potěšit každého chlapa a určitě doporučuji, je to takové chlapská romantická komedie o svobodě a životě :)

plakát

Malá smrt (2014) 

Nezapomenutelný pohled do životů obyčejných lidí, obyčejných na první pohled. Jejich sexuální úchylky jsou svěží, vtipné a vlastně velké tabu pro ně samotné. Moc se mi líbila dvojice znásilnění a sex po telefonu, sex po telefonu zprostředkovaný ve znakové řeči byl kouzelný, Erin James byla kouzelná. Po dlouhé době jsem se upřímně bavil... :)

plakát

Neranditelní (2014) (seriál) 

Vcera jsem dokoukal 3 serii a musim rici, ze live verze je to nejlepsi co jsem v TV komedii videl... Fakt super sitcom a tak nizke hodnoceni si nezaslouzi :( Rozhodne by mel mit tak nimimalne 85% a po 3 serii si troufnu rici i 90% :)