Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Pro fanoušky původních Star Wars je to prostě poslední hřebíček do rakve, ale věřím, že kdo zase tolik nežere původní serie a vlastně se jde jen podívat co Disney udělal (Prachy jsou holt prachy) odejde asi vcelku nadšen. Obecně je děj strašně rychlý. Opět trapné vtípky jako v E7.. co dodat.. jen aspoň že nepodělali vizuál a hudbu.

plakát

Náš Jake (2018) 

Zajímavé téma. Nicméně mi snímek přišel nudný. Nikdo ve filmu nevyjádřil nic úplně a pořád dokola jen samé náznaky. Chytrý divák už od začátku vše chápal, věděl o čem film je a byl znuděn, protože nic nového film nenabídl-nepřekvapil. Studená atmosféra. Nemohla jsem se ani moc vcítit do postav. Jiný herce vybrat.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

Vlastně pořád nevím jak popsat tento seriál. Proč mě tak bavil? Možná proto, že jsme tam někde každý tak trochu malý psychopat :D Proč se rádi koukáme na kriminálky? :D Proč nás baví koukat se na umělou krev? :D

plakát

Vincent (1987) 

Přes hodiny a hodiny práce, které jsou skryty za tímto filmem, dokazují, že i takto se může dělat zajímavý film. Smekám nad všemi malíři, (a jejich nervy) + postprodukcí. Nechápu jak to tu někdo může srovnávat s omalovánkami nebo co....Člověk nepochopen svou dobou je pořád aktuální téma.

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Typ humoru co buď miluješ nebo nesnášíš. Já se smála od začátku, až do konce. Výborně vybrané herecké zastoupení a vtipný kriminální děj.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

V poslední době se přistihuji, že čím dál častěji koukám na filmy s gay/lesbickými náměty. Ne nepochybuji o své orientaci. Spíš se prostě s těmito filmy roztrhl "pytel". Tento snímek je ale velmi povedený! Hlavní postava je velmi chytrý chlapec, který moc dobře ví jakou má orientaci a jak působí na okolí. Zalíbí se mu starší muž, který přijede k ním domu na návštěvu a kterého svádí. Kontrast mládí a stáří moc moc tleskám. Konec filmu mě šokoval (v dobrým samozřejmě). Myslím, že výborně vybrané herecké postavy.

plakát

Stánek s polibky (2018) 

Další romance, která se mi tentokrát líbí kvůli hereckému vystoupení Joey King. Není to představitelka sexbomby ani stydlivé krásky. Hraje přesvědčivě. Je to typická prdelatá, prsátá holka, co hraje fotbal. Je trochu jako kluk v sukni, protože jí zemře máma a nemá jí kdo radit s holčičími věcmi (až teda na kamarádku její matky, která jí ale vlastně vůbec neradí :D )

plakát

Sing Street (2016) 

Kluk si založí kapelu, aby sbalil holku. Jasně, většina kapel takhle začínala a jistě začínat dál budou, ale o to tu nejde. Téma se mi líbí, protože miluji muziku a po Pirátech na vlnách sem se opět zaradovala, že se zase točí kvalitní, zábavné filmy zaměřující se na důležitost hudby. Hudba, jako vyjádření něčeho (lásky, bolesti..) nebo jako vzpoury k něčemu ( systému, škole, rodičům). Za mě velká radost.

plakát

Na Chesilské pláži (2017) 

Dobře natočený film s problematikou manželství dvou "dětí" a s tím souvisejícího prvního sexu tehdejší doby. Postupně se přes stydlivost, a osobitost obou postav dostáváme k lásce, chtíči. Závěrem poznáváme zármutek s pochopením. Moc příjemný film.

plakát

Suburbicon: Temné předměstí (2017) 

Protože mám ráda herecké výkony Matta Damona, tak bylo očekávání veliké, ale zas tak zklamaná jsem nakonec nebyla. Není to úplně špatný film, ale přeci jenom bych vytkla pár věcí. Film se strašně vlekl a v některých úsecích byl až nudný. Přesto vynikající námět! Celou dobu sem si říkala, co ten kluk asi udělá. Proč nemluví??? Bylo cítit napětí a na začátku filmu nebylo vůbec znát, kdo je záporák a kdo kladná postava.