Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mne rozsekala hláška "jsem Slovenka ty kok.t." ale asi byla jen v našem dabingu. Jinak je to příjemná komedie, pro mladší publikum, ale řekl bych že kvalitativně je to výše než rtivá většina podobných projektů společnosti Disney, což by mohlo naznačovat, že by nás Netflix mohl do budoucna zásobovat tímto žánrem o kvalitě kterou si užijí i pokročilejší ročníky než 14-19 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne blbé. Nadržená puberťačka najde uspokojení v pochopitelné náruči.  Holka hraje dobře a její charakter je fajn napsaný. Příběh je uvěřitelný a Molly Ringwald, coby matka, je třešničkou na dortu pubertální (ne úplně) komedie. Hlavně pro rodiče, kteří si vzpomenou,  jak neodolatelně sladká Molly v teen komediich osmdesátek bývala.  A že, i když už jí přibyly vrásky i sem tam kilo, ty svůdně nahé rty k polibení stále má. ----- Zpět k filmu. Je v něm zakomponovaná i temná variace, a přes fakt něžnou romantickou zkratku mladé letní lásky se objevují hluboké trhliny,  které musí prvně ve svém životě, řešit tak mladičká dívka. Ke konci to má pár ne zcela odůvodnitelných psychických veletočů. SHRNUTÍ se spoilerem: Zdrhej! Zdrhej, jak by ti za patama hořelo. Sebevysvalenější tělo nestojí za to žít s násilníkem. ()

Reklama

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od the Kissing Booth nečekala v podstatě nic,byla jsem velmi příjemně překvapena! Sice mi samotný děj připomíná historku z wattpadu,ale neskutečně se mi to líbilo! Jo,je to odreagovačka pro teenagery,takže určitě nečekejte něco převratnýho..Ale celkově to prostě působí dobrým dojmem,ať už je to teda krásným (!) mužským hereckým obsazením (za mě vede Noah) nebo hlavní Joey King,která je prostě skvělá. Můj věk se tu vidno projevil.. Tipuju,že za takových pět let bude The Kissing Booth kultovní teen movie jako Mean Girls nebo Deset důvodů,proč tě nenávidím. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase nejaká príjemná teenagerská komédia s minimom nechutných scén a sympatickými postavami. Príbeh o chlapcovi a dievčaťu, ktorý sa kamarátia od detských čias a jedným zo základných pravidiel ich priateľstva je, že si nezačnú s príbuzným toho druhého. Lenže ona sa zamiluje do jeho brata, tak čo teraz? Riešenie bude komplikované a plné zábavných situácií. Ústredné trio sa vydarilo dokonale. Chlapci sú sympaťáci a Joey King je jak nádherná tak aj zábavná. K dokonalosti filmu chýbajú prepracovanejšie línie u vedľajších postáv, ktoré by niekam smerovali. Občas film prešľapuje na mieste a mal som ho chuť popohnať. Pripomenulo mi to romantiky zo školského prostredia z 80 alebo koncom 90tych rokov, keď zažívali boom. Takže celkovo je to nadpriemerná pohodová komédia s tak akurát otvoreným záverom pre pokračovanie, ktorá sa už točí a som fakt zvedavý jak sa to ďalej vyvinie. 6/10. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to bolo celkom zabavne, no to jedno pravidlo bolo fakt odveci nelogicke. Chalanisko bol az neprijemne namotany na to pravidlo a tym sa to trosku same degradovalo. Aspon v mojich ociach. Baba mi pripominala Cuky, ci Luky, takze vzdy ked sa smiala som mal pred ocami tu slovensku herecku co hrala v reklame na Jar. Ku koncu ma to uz fakt otravovalo, ale ako znamy masochista som to dopozeral do konca, aj ked to bolo citatelne ako slabikar. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)
  • Na maturitním plese zazní píseň „Don't You (Forget About Me)“, která je ústřední písní k filmu Snídaňový klub (1985). V tomto filmu si zahrála jednu z hlavních rolí Molly Ringwald, představitelka paní Flynnové, matky Noaha a Leeho. (six_seven)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama