Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (5)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Když se koukáte na film po shlédnutí zářivě červeného profilu na ČSFD s velkou číslicí 92, jen těžko se vám potom chce uvěřit, že jste opravdu nebyli schopni najít jediný okamžik z těch bezmála dvou hodin, který by to hodnocení naprosto nepotvrzoval.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Naprosto bez diskuze jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděl. Rozhovory výborně napsaných charakterů je prostě radost poslouchat a dokonce i sám hlavní hrdina, kterému jsem tak trochu nemohl odpustit jeho útěk a bolest způsobenou jeho rodině, mě dokázal přesvědčit.

Děkujeme, že kouříte

Děkujeme, že kouříte (2005)

Další z "dva v jednom" filmů. Nejenže totiž každá scéna je tu jednoduše geniální (až na Joeyho přemlouvajícího matku, tomu jsem to naopak nevěřil ani na chvíli), ale zároveň jsem se dočkal něco, co jsem neočekával - výborného příběhu. Děkujeme, že jste natočili tento film.

Stalker

Stalker (1979)

V době, kdy jsem viděl stalkera jsem ještě čsfd moc neznal a nepoužíval. Okamžitě jsem ale, pokud padla řeč na tento film, oznámil to samé, co jsem si později přečetl od POMOa (či jak se to skloňuje). Trochu mne zklamalo, že tento komentář už nemohu považovat za vlastní, ale už jen to dokazuje, jaký je Stalker film - atmosféra filmu je naprosto jedinečná a já tak mohu s klidem říci, že žádný film mě neoslovil tolik co Stalker. Ten zvláštní pocit jaký jsem cítil při sledování Stalkerovy cesty Zónou jsem měl ještě několik dní poté.