Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Ach, to je tak prosťoučké a pitomoučké...bohužel se dostavil ten nepříjemný pocit trapnosti, kdy jsem se jako divák styděl za to, co vidí na obrazovce...a tento pocit si asi dalším dílem uštědřit nehodlám...je mi těch herců, z nichž některé mám opravdu rád, docela líto...ale chápu, že peníze potřebují....

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Kdybych měl teď v sobě tu flašku vína co jsem si u tohoto filmu dával v poloprázdném kině, dal bych i o hvězdu víc. Po vystřízlivění jsem musel trochu polevit, ale i tak jsme se nenudil a dobře pobavil.

plakát

Věra 68 (2012) 

Krásný dokument o skvělé a statečné ženě, jejíž nelehký život by si zasloužil i celovečerní film ! Bravo Vera!

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Precizně vystavěný děj, precizně vykreslená dobová atmosféra, precizní herecké výkony v čele s excelujícím Gary Oldmanem. Precizní film, který musím vidět znovu!

plakát

Le Havre (2011) 

Jéééé, tak to byl po dlouhé době neuvěřitelně pozitivní film. Posmutnělá sociální pohádka pro dospělé s patřičnou dávkou nadsázky a jemného humoru, krásnou hudbou a s pouze jednou jedinou negativní postavou. Jeane-Pierre Léaude, nikdo tě v Le Havru nemá rád!

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

Běžně se neuvolňuji ke komentování pořadů jako je tento, ALE.... ve srovnání s tou hrůzostrašnou podívanou na TV Nova mi to nedá... pokud se chceme vydat cestou podobné "TV show" tak prosím touto, profesionálně zvládnuté...tak jak originál z Británie..nic víc, nic míň...

plakát

Počátek (2010) 

Dlouho jsem hledal jakým přívlastkem bych tento film počastoval….monumentální, ano monumentální mi přijde jako to nejvhodnější slovo. Mistrně, složitě a efektně vystavěný příběh. Monumentální podívaná s monumentální hudbou, ale ….ale pořád mi tu něco schází snad více emocí ? Ne těch na plátně, ale těch, které by vyvolal ve mně, jako bych byl jen vzdáleným pozorovatelem a ne spáčem vtaženým do snu. Přesto si preventivně pro sledování dalšího Nolanova filmu vyřežu nějaký ten osobní totem, abych si byl jist zda se mi to vše jenom nezdá. Btw: Byl to jen můj pocit a nebo vám Marion Cotillard taky tolik připomínala Kláru Issovou?

plakát

Profesionální manželka (2010) 

Trochu jsem nepochopil, proč byl vůbec tento film natočen. I přes kašírované barvy...nuda, nuda, šeď, šeď.

plakát

Talentmania (2010) (pořad) odpad!

Po pár minutách sledování tohoto pořadu mi přišlo na mysl jediné slovo: ŽUMPA !...slovo ODPAD ! následovalo hned vzápětí !

plakát

Zvuk hluku (2010) 

Velmi originální ..téměř 100 minut trvající zvukový/hlukový? videoklip....o děj zde moc nejde, ale kdo by si nechtěl třeba zablikat celým nočním městem a nebo zabubnovat lžící bagru?