Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Scarlett Johansson

Paní herečka, to se jinak říci nedá. Její přepůvabná tvář se dnes objevuje snad všude, kde jen je možnost, ale v paměti si ji pořád vybavuji z filmu Zaříkávač koní, kde excelovala a od té doby stále jen mile překvapuje. Je krásná a talentovaná, co víc bychom od ní mohli požadovat.

Natalie Portman

Po Star Wars jsem si ji zařadil mezi oblíbené a ačkoli jsem se o paní Portmanovou obával, její hvězda nevyhasla a dál putuje a její talent je s každým filmem, který se mi dostal do rukou, překvapující a její něžnost a vlídná tvář jsou klenotem toho všeho. 

Cate Blanchett

U paní Blanchettové je to snad jasnější a jasnější, že je to herečka, která své kvality neztrácí s žádným projektem, do kterého se pustí. Její rysy a herecké dovednosti jsou mimořádné a ve filmu Téměř dokonalý zločin mne její talent a krása oslovily poprvé a oslovují mne dodnes. 

Kate Winslet

Titanic. Jasně, že po všech těch letech by z toho mohla být omšelá břečka, která ztratila na svém kouzlu, ale to je omyl. Paní Winsletová si rolí v tomto snímku podmanila mé smysly. Je úžasně flexibilní herečka. Talentovaná, jak jinak, krásná a charismatická a její nadáni zapustilo kořeny tak hluboko, že se nikdy neodtrhnou a nic na světe je nevyrve. 

Nicole Kidman

Paní Kidmanová? Tam je to poněkud, abych tak řekl, tvrdý oříšek. Její filmy jsou dobré, tedy alespoň ty, které jsem viděl a nemohu si vzpomenout, který mne jako první zaujal natolik, aby se mi to vtisklo do paměti, ale snad neujde nikomu její dokonalá, vysoká postava, její pohled, který by uzemnil i dopadající asteroid a nevýslovný půvab, kterým se může doslova pyšnit. Její úsměv je odzbrojující a její herecké vlohy jsou úžasné. 

Kate Beckinsale

Paní Beckinsaleová je herečka, která je nejen opravdu neuvěřitelně okouzlující, ale i velice akční a filmy Klik - život na dálkové ovládání a Underworld mi jen a pouze dokazuje, že má mnohem na více, než kolik by se do takové křehké osoby mohlo říci. 

Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz je vážně obdivuhodná herečka. Její schopnost se protloukat pomalu k herecké elitě je taktéž záhadně obdivuhodná. Ačkoli snad nezazářila ještě naplno, její talent je znát a je opravdu výraznou tváří, která, jak doufám, se v tom velkém, filmovém světe nikdy neztratí. Její role ve filmu Carrie mne uchvátila. 

Mary Elizabeth Winstead

Paní Winsteadová si mou náklonnost získala snad až filmem Ulice Cloverfield 10 a mohu říci, že právem. Je úžasně nadaná, hezká a její milá, nevyzpytatelná tvářička je důkazem, že dokáže překvapovat neustále. 

Audrey Hepburn

Paní Hepburnová si filmem Prázdniny v Římě získala mou pozornost a upřímně mohu říci, že právem je jednou z nejkrásnějších a nejlepších hereček, jaké kdy tato planeta nosila.

Tereza Ramba

U paní Voříškové je to jednoduchá matematika. V Bobulích se projevila a ukázala se jako naše přední, mladá hvězda, která oslňuje talentem, charismatickým hlasem a vlídnou, příjemnou krásou.