Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Pokání (2007) 

Velmi silný emotivní film, který se pyšní nejen svým souvislým pětiminutovým záběrem. Výborné herecké výkony a příběh, který se opravdu dostane pod kůži. opět jeden z filmů, po kterém mi zůstala jeho chuť na jazyku ještě dlouho po shlédnutí.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Příjemná akce odlehčená všudypřítomným humorem egoisty Tonyho Starka. Rozhodně nechybí momenty, kdy lehce kroutíte hlavou nad použitou technologii, která často působí lehce úsměvně, ale film je na tom postaven, takže to nemůžeme brát jako výtku. Celkově je film pojat spíš jako klasicky akční film s vyspělou technologií, než jako film typu superhrdina vs záporák. Za mě rozhodně mužů jenom doporučit. Ani IP adresa s číslem 395(nevim přesně) mě neodradila :D *****

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Ten Tarantino je borec ! :) Django Unchained se právě zapsal na moji první příčku. Úžasný příběh, drsné scény, u kterých se smějete (vše je brané s jistou mírou nadsázky). Když začne hrát hudba, tak vás zamrazí (a hudba hraje skoro pořád :)) ) všem hercům role sedí na míru. Christophera Waltze jsem si v roli "dobráka", po tom jakou předvedl dokonalost v Ingourious bastards, představit nedokázal, ale role mu sedla jak prdel na hrnec !! Prostě 5 STARS.

plakát

Výměna (2008) 

Při filmu prožijete extrémní emoce, takhle sem se cítil naposled snad u filmu Zelená míle

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Jediný důvod proč tento film nemá 100% je ten, že někteří mají prostě radši Foresta Gumpa. Řešení: dejte 5* oboum sakra ??

plakát

Gran Torino (2008) 

Nejdriv ho nesnasite a potom se dostanete do faze kdy dnesni mladez taky prestanete chapat a zacnete s nim sympatizovat.

plakát

Notting Hill (1999) 

Právě jsem film, snad po 20té, dokoukal a ještě stále poslouchám závěrečné titulky, tak je hodnocení celkem čerstvé. Tento film považuju za jeden z nejlepších romantických snímků co jsem kdy viděl a při písničce You say it best when you say nothing att all mě mrazí v zádech. Pokud je možné aby se Filmová hvězda na první pohled zamilovala do knihkupce, tak Hugh Grand podle mě zahrál přesně typ knihkupce, kterému by se to stát mohlo. 5 hvězdiček nedávám za nějaké obrovské herecké výkony, ale právě za to úžasné mrazení v zádech. To každý film nedokáže. Už se těším na další promítání :-)

plakát

Podraz (1973) 

Velmi pohodovy film, poradi me oblibene desitky sice nezmeni, ale neni co bych vytknul. Perfektni pribeh, skvele zahrane, 5 hvezd jen to hvizdne :-D

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Film ukazujici obrovskou silu ideologie. Hrusinskeho vykon je v tomto filmu obvzlast genialni. Psychopat zahrany s takovou laskou se stava dvakrat tak desivy.