Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (6)

Tunel strachu

Tunel strachu (1998) (TV film)

Den jako každý jiný se pro cestující newyorského metra během jediného okamžiku změní v peklo. Čtyři nelítostní únosci se pod vedením pana "Modrého" zmocní soupravy metra, ve které drží 14 rukojmí. Požadavek banditů je prostý - výkupné ve výši 5 milionů dolarů do jedné hodiny, jinak začnou rukojmí zabíjet. Napětí roste s každým poskočením vteřinové ručičky.

Harley Davidson a Marlboro Man

Harley Davidson a Marlboro Man (1991)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky.

Žena v ringu

Žena v ringu (1979)

Hillary Kramerová (Barbra Streisand) je úspěšná magnátka v oboru kosmetiky. Její účetní ji ale jednoho dne obere úplně o všechno a uprchne do jižní Ameriky. Zbyde jí jen smlouva na dnes už bývalého boxera. Hillary ucítí obchodní příležitost a ačkoliv o sportu nic neví, rozhodne se za účelem zisku dostat boxera Kita (Ryan O'Neal) zpátky do ringu.

Šampióni 3

Šampióni 3 (1996)

Nešikové, ze kterých se stal skvělý hokejový tým Káčata, se právě chystají na studia na prestižní soukromé škole. Od svého věrného trenéra Gordona Bombaye (Emilio Estevey) dostanou ale varovnou zprávu o tamnějších podmínkách. Jejich nový trenér si zrovna nepotrpí na srandičky a snobští členové školního hokejového týmu jim připraví ledové uvítání. Série jejich hokejových vítězství končí a jejich stipendium je ohroženo. Ztratí Káčata všechno, nebo se jim podaří zvítězit nad neporaženým zkušenějším týmem při hře?

Šampióni 2

Šampióni 2 (1994)

Gordon Bombay (Emilio Esteves) je nucen skončit s aktivním hokejem kvůli zranění kolene. K jeho překvapení dostane nabídku trénovat juniorský výběr USA na turnaji Her dobré vůle v LA. Tuto skvělou nabídku samozřejmě neodmítne a do LA jede s týmem z valné části složeným z jeho bývelého klubu Káčat. Nejdříve se zdá všechno v pořádku, ale atmosféra Hollywoodu Gordona zcela pohltí a díky tiskovkám a různým interview se málo věnuje týmu. Hráči si tak dělají co chtějí a přestávají podávat dobré výkony. Na scéně se navíc objevuje tým Islandu, favorit na titul - dokáží ho porazit a vyhrát světový šampionát?

Škola zlomených srdcí

Škola zlomených srdcí (1994) (seriál)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet…

Reklama