Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (44)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Konečně povedená pohádka asi po 5 letech, kdy mě potěšila nová verze Sedmero krkavců. Tady se mi líbila časová smyčka, taky prostředí kde se pohádka točila a to především na hradě Bouzov, hlavní postavy jsou taky fajn. Petr Kubík jako režisér pohádek by byl určitě dobrou volbou do budoucna. 5*

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Tak tu máme po 5 letech od R. Rodrigueze další skvělou komiksovou podívanou, kde vévodí v hlavní roli skvělá Rosa Salazar a ve vedlejší krásná Jennifer Connelly. Akce je tu víc než dost a klidně bych uvítal pokračování, také v závěrečných titulkách potěší song od Dua Lipy.

plakát

V pasti (2018) 

Mě to bavilo, je to bezva nápad přijít zase s něčím novým a Sandra zvládla svoji roli na jedničku.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Skvělá akční pecka s R. Reynoldsem v hlavní roli, film má pár nelogičností asi jako v každým filmu ale čert to vem, já se královsky bavil.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Tak a máme tady důstojné zakončení série Ramba, kde John (S. Stallone) nemá slitování s nikým kdo se mu postaví do cesty. Děj se odehrává převážně v Mexiku, kde převládá největší mexický kartel v čele s H. Martínezem (Sergio Peris-Mencheta) a jeho bratrem V. Martínezem (Óscar Jaenada). Jako ve vedlejší roli se taky ukázala krásná Paz Vega. Finální bitva je už jen třešničkou na dortu, jediné co bych vytknul mohla být lepší záporná role a tudíž lepší finále ale i tak jsem nadmíru spokojený. 4*

plakát

Shazam! (2019) 

DC se povedlo vytvořit další skvělý komiksový film, naposledy se mi líbil Aquaman a tohle mě taky potěšilo. Hlavní hrdina vypadá jakoby druhá verze Supermana, záporák mohl být lepší než M. Strong, jinak bezva nápad snad se povede víc takových DC komiksů.