Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (22)

plakát

(Nie)znajomi (2019) odpad!

Napodobenina PERFECT STRANGERS !

plakát

O chloupek (2020) 

Film, který se nezavděčí každému (klasicky). Dá se říct, že je to o hledání sebe sama. Ať už si to každý vyloží jinak, mně to přišlo opravdu dobré, až na trochu zvláštně přehnaný konec(s prodavačem masek)). Ale celkově ten film je vážně krásný, ikdyž mi chvíli trvalo, potřeboval jsem si ho nechat uležet v hlavě, abych pochopil co mě na tom zaujalo.

plakát

Tenki no ko (2019) 

Po roce vydání zhlédnuté nové dílo od Šinkaie, který odvedl kus práce, velice se mi zalíbilo že čerpá z legend. Je to prostě vynikající klasické dílo od Šinkaie , jelikož příběh vás vtáhne, oslní kouzly barev a dětskou láskou s neviností a k tomu budete brečet že o tom ani nevíte. Nezklamalo, jen potěšilo. Tak zase za pár let se budu těšit.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Tak se vší trpělivostí jsem úspěšně dokoukal mamma mia 2. Zkráceně, je to jako kdyby disney channel po 10letech natocil high school musical. (Pohádka) radši to neměli ani točit, jelikož to bylo dějově i muzikálově zbytečné. Místo těch dvou unuděných hodin, jsem si měl radši pustit jedničku.

plakát

The Mandela Effect (2019) 

Film byl zajímavý, určitě by se na něm dal trochu zlepšit příběh, trochu to natáhnout. Jen to nebyl přímo Mandela efekt, ale o tom že jsme v programu a lidi v něm nachází glitche a týpek se snaží zachranit svůj život, vrátit ho zpátky tak jak byl. Dá se nad tím dobře zamyslet, takže určitě to není film na nedělní odpoledne nebo večer na spaní:) 70%

plakát

Kimi no na wa. (2016) 

Mně se to líbilo, ale každý je jiný. Ovšem animace pěkná, příběh ladil s hudbou, humor a pláč zde byl též. Viděl jsem tento film po páté a pořád brečím jak malý dítě :d. Strašně se mi líbilo jak propletly pověst o červené niti do tohoto příběhu :)

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

Druhý díl na světě, ovšem s knihou se liší (což už je asi normální). Musím uznat že jsem od tohoto filmu čekal mnohem méně. Příběh byl plnohodnotnější než u 1. A ke konci tekly slzy, v kině jsem si připadal jako jediný kdo ma city, když jsem viděl jak nikdo nebrečel..:d

plakát

Podivuhodné příběhy (2014) 

Mně se to opravdu líbilo. Každá animace měla něco co zlepšilo příběh. Povídky jsem četl a musím říct že se lehce odklonili od některých věcí, ale zážitek úžasný, kolik emocí a myšlenek tím proplouvá je dobré...:)

plakát

My (2019) 

Možná bych vytknul to že herecké výkony mohli být lepší. Po skončení filmu v kině jsem si říkal ' to je ale sra*ka, na to nemůžu napsat ani recenzi'. Ale teď když se mi to proleželo v hlavě, tak se mi to na druhou stranu líbilo. Musím se na to kouknout znovu abych ten požitek měl i během filmu:)