Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Aquaman (2018) 

Na tento film jsem se těšila velice dlouhou dobu, ale bylo to celkem zklamání. Má očekávání to bohužel nesplnilo. Dialogy byly prapodivné, a tak ani krásná podmořská podívána to nezachránila.

plakát

Krejzovi - Narozeninová překvápka (2018) (epizoda) odpad!

Uf, tak to byla opravdu nálož. Stále jsem čekala, že to bude "krejzy" komedie a jak se pobavím, bohužel ani náznak vtipu. Docela mi za herce bylo trapně. Možná se to časem zlepší, někdy se úvodní díl nepovede, ale u tohohle si opravdu nejsem jistá.

plakát

Tátové na tahu - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Tak upoutávek na seriály bylo dost a tenhle je jeden z mála, který se celkem povedl. Docela to šlapalo a vtípky nebyly ani trapné.

plakát

Slender Man (2018) 

Fíha, na tenhle film jsem se dost těšila, ale pak přišla studená sprcha. Hlavní čtyřka mi byla dost nesympatická, zejména pak Wren. Slender Man měl dost velký potenciál a některé scény byly opravdu skvělé, avšak ty nedokáží zachránit vše. ...Hlavní hrdinky chodily ven snad jen v noci, přičemž rodiče nebylo nikdy vůbec vidět. Joooo, proč ne...

plakát

Až na dno (2017) 

Na film jsem se moc těšila, ale výsledek byl takový prázdný. Určitě má nějaké skvělé momenty. Herecké výkony výborné... přijde mi to však nedotažené a když o tom tak nyní přemýšlím, ani nevím, o čem film byl.

plakát

Tiché místo (2018) 

Wow, tak tenhle film byl dost překvapující. Trailer mě moc nezaujal, ale tak jsem si řekla, proč se na to nekouknout. Mnoo, nízké očekávání udělalo z toho vynikající snímek. Nemoci promluvit a vydat jakýkoliv zvuk bylo zcela zajímavé. Herecké výkony skvělé, vybudování atmosféry a celkově i závěr úžasné.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Na film jsem se moc těšila, ale až na pár scén tam není nic, co mě vyloženě zaujalo. Neubránila jsem se neustálému srovnání s hrou, která se velice povedla. Film neurazí, ale ani nenadchne. Alicia byla však v roli skvělá a díky ní se na to dobře dívalo.

plakát

Black Panther (2018) 

Black panther přinesl zase jiný pohled na Marvel svět. Příběh byl skvělý a diváka vtáhl. Dozvěděli jsme se něco o Wakandě, jejich tradicích a zejména o black pantherovi. Jako podívaná to byla báječná, ale stále mi tam něco chybělo. Možná kdyby to bylo o něco kratší, tak by to neztratilo šmrnc.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Výlet jednoho človíčka, který potká stejně laděné lidi a společně cestují. Avšak později se to dost zvrtne... Skvělé herecké výkony a krásné prostředí.

plakát

Ve stínu (2012) 

Tíživá atmosféra 50.let. a skvělý pan Trojan. Není téměř co vytknout.