Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy (2024) (seriál) 

Moc mě to bavilo. Příběh je zajímavý a napínavý, moc mě nadchl. Rozhodně nejlepší z novějších LEGO Star Wars seriálů. I když první díl je možná trochu nudnější. Zůstal však docela otevřený konec, takže doufám v druhou sérii.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Za mě rozhodně lepší než epizody II a VIII. To špatné hodnocení vůbec nechápu. Jsem opravdu rád, že se vrátila jedna z mých nejoblíbenějších postav. V celém filmu byl Palpatine opravdu skvělý záporák. Příběh je díky němu vážnější. Také se mi moc líbila hudba, více než v předchozím dílu. Líbilo se mi jak zkombinovali známá témata z této i původní trilogie. Hlavně se mi líbilo, jak Palpatinův motiv hraje tajemně a hrůzostrašně v celém filmu. A vizuální efekty byly úžásné.

plakát

Star Wars: Odboj (2018) (seriál) 

Vůbec nechápu to špatné hodnocení. Myslím si, že většina lidí viděla jen 1. díl a na základě toho ohodnotili celý seriál. Souhlasím, že 1. epizoda není zas tak povedená, ale zbytek seriálu je úžasný. Parádně dokresluje spor mezi Prvním řádem a Odbojem. Postavy jsou až na Neekua sympatické. A celé je to zábavné.

plakát

Mimoni 2: Padouch přichází (2022) 

Nejslabší díl z celé série. Moc mě to nebavilo. Postavy a příběh jsou nezajímavé. Hlavně mimoni už nejsou tak zábavní jako v jiných filmech. A záporáci taky nic moc.

plakát

Přání (2023) 

Nechápu ten celkový hate na tento film. Za mě je stejně dobrý jako např. Vaina nebo Encanto. Hudba a písničky jsou výborné. Příběh není vůbec nudný. Postavy jsou zajímavě napsané.

plakát

Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů (2023) (seriál) 

Tohle se moc nepovedlo. Příběhy jsou pro dospělého díváka nudné a nezajímavé. Vím, že je to dětský seriál, ale i ty se dají natočit, aby bavily obě věkové skupiny. Animace je celkem dobrá, ale za ostatními SW animáky zaostává. Hudba je nudná, vůbec mě nenadchla.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Navázání na epizodu IV se mi moc nelíbilo. Moc mi to nedávalo smysl. Efekty jsou vyloženě špatné na to, že je to Star Wars. Nechápu proč nepoužili CGI k omlazení herců ve scénách kolem epizody II. Musím ale vyzdvihnout hudbu, nechápu proč si na ni všichni stěžují. Vždyť Mando s Andorem měli také jiný styl hudby. Podle mě je výrazná a původní motivy v ní občas zazní.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Za mě 2. nejlepší hraný SW seriál. Příběh je jeden z těch nejzajímavějších co dosud všechna SW díla nabídla. Hudba je více než dokonalá a podle mě překonává i některé ze soundtracků Johna Williamse. Převedení animovaných postav do hrané podoby se povedlo více než u Obi-Wana, zde na mě působily jako ty úplně stejné postavy. Vizuální efekty jsou na velmi vysoké úrovni. Jsem rád, že zde tvůrci použili CGI k omlazení Haydena Christensena.

plakát

Soví dům (2020) (seriál) 

Jeden z nejlepších novějších animovaných seriálů. Především skvěle napsané postavy a zajímavý děj. Hudba je taky v pohodě, i když kromě intra a outra je celkem nevýrazná. Jediné co se mi nepozdává jsou některé nudnější díly.