Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (705)

plakát

Kostka 2 - Hyperkrychle (2002) 

Ještě více ztřeštěnější, temnější a záhadné, než první díl. Tento díl se mi nelíbil, jsem se v něm úplně ztratil.

plakát

Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) 

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Divadelní koncert mistra Donutila, je úžásné, co předvádí na jevišti.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995) (seriál) 

Jeden z mých oblíbených seriálů. Sledovat ho mi připomíná české Foglarovky ve kterých se taky "hraje" především na čest a morálku. Některé epizody (prázdnota a jiné) jsou opravdu velmi povedené a přímo hýří různými časovými paradoxy atd. Jestli mě něco štve, tak to jsou stupidní hlášky typu "změntě polaritu štítů" a podobně.

plakát

Kmotr (1972) 

Moc smutné a roztahané, kdyby to zkrátili o hodinu, tak by byl film lepší.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Realistické ztvárnění bojové situace. Na mě až příliš realistické, jsem po hodině film vyplnul. Nicméně na to, aby si člověk uvědomil jak otřesná hrůznost válka je, je tento film naprosto dokonalý a za to bych mu chtěl poděkovat. Doporučuji každému, kdo si chce idealisticky "hrát na vojáčky".

plakát

Pošli to dál (2000) 

Dobrý film, ale ten konec byl tak nesmyslně a doslova hnusně vykonstruovaný na city, že mě to až zabolelo u srdce :(. Je opravdu otřesné, jak se někdo snaží nasadit na konec tu "třešničku" na dortu a tak dlouho přemýšlí, až to s přehledem celé zabije :(. Nesnáším tyhle kalkuly na efekt bez špetky přirozenosti.

plakát

Moon (2009) 

Čekal jsem agresi a obdržel jsem celkem solidní příběh podpořený dobrou hudbou. Každopádně pro mě to špičkové sci-fi není, ale dívat se na to dá (kdo nebude zvědavý, jak film skončí je lhář :) ).

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Epochální útěky z vězení v kterých se Jim opravdu předvedl, jinak ale "šeď, nuda" a kupa vycpávek. Každopádně jsem z filmu získal název pro novou doménu :) haha.

plakát

Crash (2004) 

Pěkný film, ale místy je až moc cítit, že je dělaný na efekt. K tomu aby byl ještě lepší mu chybí hodně přirozenosti a ne aby se děla jedna akce za druhou... Taky mi připadá celkem dost chaotický jako celek, postrádám tam nějakou jednotící myšlenku. Je to jako by chytrá kočička s pejskem místo dortu "pekli" film, dívat se na to dá, ale smysl to nedává. Sice to má konec, ale spokojený s výsledkem jsem tedy nebyl.