Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

Van Helsing (2004) 

Strašně podhodnocený film, po dlouhý době jsem na něj mrknul a prostě je to svižný, zábavný a na 2004 rok dobrý vizuál. Na truc dávám 5* 😁

plakát

Temné síly (2018) 

Další promrhany potenciál !

plakát

Největší showman (2017) 

Na muzikály moc nejsem ale tady šlo na Jackmanovi vidět jak si roli užívá a to se přeneslo na mě. Fajn pocit po skončení filmu.

plakát

Všechny prachy světa (2017) 

Vím že se snažili držet skutečné události ale... Film má dle mého zbytečně dlouhou stopáž, čekal bych tedy že díky tomu vykreslí dobře postavy ke kterým si divák vytvoří nějaké pouto ale nestalo se. Nepřečíst si že režii má na svědomí Scott vůbec bych to nepoznal, průměrně zfilmované místy dost nudné. Plummer to drží proto tři hvězdy jinak bych dal dvě.

plakát

7 životů (2017) 

Pro mě obrovský překvapení. Naomi úžasný výkon, má to solidní tempo je to drsný a emoce ze mě stříkali. Nechápu zdejší hodnocení pro mě 80% jak prd.

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Hodně povedený snímek s opravdu silným koncem. Musí to být opravdu peklo, ty chlapi byly borci a film jim vzdal skvěle poctu.

plakát

Ledová archa (2013) 

Sem tam zajímavý nápad ale pro mě jinak nuda bez žádných emocí, pro mě spíš 2,5 hodiny v p.....

plakát

Tajemné okno (2004) 

Deep nehraje špatně a atmosféra taky ujde ale problém je čitelná pointa. Co se tam děje divák odhadne příliš brzy. Jediný konec mě překvapil čekal jsem souboj ale s jiným vítězem.

plakát

Coco (2017) 

Já nevím proč takový povyk ? Jasně je to pěkná pohádka a celkem originální nápad ale jinak průměr.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Pamatuji si jak jsem vysedával s mámou a sledovali jsme "Herkulese" v podání Davida Sucheta a netrpělivě čekali na konečné posezenicko a rozuzlení každého případu. Zde se tahle část povedla, případ i rozuzlení v obrazu poslední večeře mě bavili. Bohužel první polovina mě nebavila a když se podívám na obsazení, tak výkony herců byly místy až žalostné. Ovšem stejně mi tři hvězdy přijdou málo takže dám slabší čtyři jelikož film neurazil.