Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Neočekávala jsem příliš. Knihu jsem četla a odcházela jsem s úsměvem na tváři a nadšením.

plakát

Skyfall (2012) 

Nejlepší Bond, jakého jsem zatím viděla. hned zatím je v závěsu Casino. Moc se mi líbily Mendesův styl...

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Jo, tak takovýhle styl já velmi můžu. Zamotané a až v posledních okamžicích vlastně zjistíte, o co jde a kdo by to mohl být :-)

plakát

Steins;Gate (2011) (seriál) 

Mě to bavilo už od začátku. Je vidět, že je to dost nové a má to hlavu a patu. Navíc se mi strašně líbila postava Marise :-)

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Teda musím uznat že po dvojce mě to mile překvapilo. Trochu jiná zápletka, jiný humor (který vyžadoval trochu rešerši v minulosti - pobavil velice padající finančník z Empire state building v době krachu na Wall Street atd.:-) ), dobře zvolená doba a tak trochu objasnění, kde že se vlastně vzal ten J a K :-)

plakát

Chaplin (1992) 

Nevím, proč R.Downey Jr. za tuhle roli nedostal Oscara... V jeho věku takové úžasně ztvárnění Ch. Chaplina, že ani člověk chvílemi si nebyl jist, zda v záběrech není skutečně on. Škoda, že pro lidi biografické filmy, které se netýkají sexu, drog a násilní nejsou zajímavé - a přitom Chaplin několik desítek let tvořil filmový průmysl.

plakát

Tron: Povstání (2012) (seriál) 

Pro fanoušky animáků (spíše ve stylu animé), pro fanoušky sci-fi (trochu pohádkového), pro fanoušky Trona (nebo jeho nástupce) ... Doporučuji - konečně něco, co se u Disneyho opravdu povedlo!