Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Recenze (616)

plakát

Humans - Epizoda 8 (2015) (epizoda) 

Vcelku důstojné zakončení série, jen se mi zdá, že vytváření další už je pěst na oko. Geniální nápady a myšlenky byly řečeny a netuším, co víc by nám Britové s uvědomělými roboty mohli nabídnout. Inu, necháme se překvapit.

plakát

Humans - Epizoda 7 (2015) (epizoda) 

Už se nám z toho začíná stávat trochu sci-fi guláš hrající na city a rodinné probémky, s tím, že se hlavní otázky ohledně Ex Machina už nejspíš vysvětlili. Uvidíme, jestli seriál nabídne ještě něco více, nebo už budeme jen součástí dalšího rodinného dramatu, kterých je všehovšudy v kinematografii přehršel.

plakát

Humans - Epizoda 3 (2015) (epizoda) 

Jsme u třetího dílu a já jsem ochotný udělit špinavých pět hvězd! Už po tak malé chvíli jsem se vžil do postav, a jako u každého dobrého seriálu začínám křičet do obrazovky a lamentovat nad tím, jak se charaktery chovají. Vše začíná dávat smysl a gradovat, což si neskutečně užívám. Snad tomu tak bude i v dalších dílech.

plakát

Humans - Epizoda 2 (2015) (epizoda) 

Po první, poznávací epizodě, se nám svět robotů více otevřel a příběh začíná nabírat na obrátkách. Slušná muzika jako podkres, dobří herci a zajímavé detaily. Jako by každá myšlenka měla vysokou hodnotu a byla připravena k použití v dalších dílech.

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) 

Hyperkorektní kaše pod hlavičkou Netflixu. Tahle společnost hraje na všechny strany, takže vytváří seriály bez názoru, pro konzumní publikum, které to s chutí žere. Téma nemá nic společného se zombies či postapokalyptickým světem (je to jeho urážka), postavy jsou tak moc neuvěřitelné, že to přímo bije do očí a připadám si jako bych koukal na nějakou lowcost YouTube parodii, scénář je pelmel debility, nesmyslnosti a vyrovnanosti se všemi předsudky dnešní společnosti, CGI odpovídá školní práci studenta na grafice a jediné, za co můžu vpálit jednu hvězdu je občasný humor. Pokud chcete spálit 9 hodin vašeho času vniveč, prosím, perfektní kandidát na kokotinu roku se hlásí.

plakát

Nad ránem - PRÁSK! (2019) (epizoda) 

Pěkné zakončení, takové jsem čekal. Nezklamalo ostatní díly, stejná slátanina.

plakát

Nad ránem - Josh proti apokalypse: 2. část (2019) (epizoda) 

Po katastrofálním předešlém díle zde máme o píď lepší díl devátý, na kterém diváka stejně nasere SPOILER smrt Elie. Jediná postava s charakterem, která si ze seriálu dělala prdel. Tak aspoň že už budem u konce.

plakát

Nad ránem - Uspokojení (2019) (epizoda) odpad!

Že já se do toho seriálu vůbec pouštěl a nepřiznal si riziko oblbnutí. Normálně si teď připadám jako bych měl IQ 60, protože to, jakým způsobem mi netflix tenhle blábol servíroval, je čirá manipulační ohavnost mířená na teenagery. Absence vtipu, inteligence, navazování na scénář, vlastního názoru, upřímně lituji každého, kdo dobrovolně investuje téměř 40 minut svýho drahocenýho času do takový sračky.

plakát

Nad ránem - 5318008 (2019) (epizoda) 

"Takové ty problémky v zombie apokalypse." Vlastně jsem si uvědomil, že použilo postapo pozadí s mrtvákama jenom proto, aby stejně mohli řešit stejný věci, který řešíme my v normálním světě. Předvídatelná nuda připomínající spíš YouTube parodii, než plnohodnotnou sérii na Netflixu.