Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Recenze (616)

plakát

Příběh služebnice - Most (2017) (epizoda) 

Konečně dostala Služebnice ten pravý náboj. Tuhle epizodu jsem si užil od samého začátku až po nečekaný konec. Drama, drama, drama a kurevsky dobře vybraná hudba.

plakát

Příběh služebnice - Jezábel (2017) (epizoda) 

Tak a napětí je zpátky ve hře. Po dlouhé rozehře tu máme sice pořád dlouhé erotické scény, ale tentokrát jsou protkané i napětím a odvážností, které Offred konečně přestává chybět. Spolu s velmi dobře vybranou hudbou a chytrými dialogy, které mě nutí polemizovat o bytí a žití, pomalu proplouvám k dalšímu, snad stejně dobrému dílu.

plakát

Příběh služebnice - Na druhé straně (2017) (epizoda) 

Konečně pořádný díl, přesně takový, na který jsem čekal. Tentokrát ustupujeme od hlavního příběhu Offred v současnosti a vrháme se do celodílového objasňování, co se vlastně stalo s Lukem, jejím manželem. Od začátku až do konce je zde spousta akce, spousta napínavých situací a ke konci také úsvit Slunce v lepší zítřky. Tak snad to tvůrci hned nezvrtají tu pomalou sexuální estrádu, která se táhne už několik dílů.

plakát

Příběh služebnice - Místo pro ženu (2017) (epizoda) 

Nebýt poslední scény, asi bych umřel nudou. Celých padesát minut naříkání, romantické scény dělající z Příběhu Služebnice art, na kterej fakt zrovna nemám náladu, prostě se musí začít něco dít, jinak už mě ty románky vážně unudí a přestanu koukat.

plakát

Příběh služebnice - Věrní (2017) (epizoda) 

Jedna ze slabších epizod. Chápu, že každý díl nemůže být plný akce a epického luštění záhad, ale téměř hodinu trvající flirtování mě opravdu nebaví.

plakát

Příběh služebnice - Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (2017) (epizoda) 

Zatím jedna z nejlepších epizod so far. Pořád se nemůžu nabažit toho skvělého vizuálu, hraní si s barvitostí záběrů a sestavení záběrů samotných. Co mě ale překvapilo tentokrát navíc, a za to dávám pátou hvězdu, je akčnost a směr, kterým se začíná seriál vydávat. Snad ani minutu jsem se nenudil a pořád se něco dělo, vysvětlovalo, utíkalo nebo mlátilo..

plakát

Potvora - Série 2 (2019) (série) 

Po dost katastrofální jedničce se Fleabag zmátořil a nabídl vskutku velmi slušnou druhou sérii, ve které nejde pouze o prcání, ale o prcání s knězem. A tentokrát i s přidáním humoru. Přeci jen jde o sitcom, tak by tam nějaký ten humor mohl být.

plakát

Potvora - Epizoda 6 (2019) (epizoda) 

Sexuální vyvrcholení končí frází „I love you too.“ Jak přenádherné a hodící se do seriálu s hlavním tématy jako je sex a rodinné trable. Musím uznat veliký pokrok od první epizody první série. Tam jsem byl zčista nasrán. Avšak postupem času mi postavy začínaly přirůstat k srdci a Fleabaga jsem si oblíbil. Teď by se hodilo napsat, že šlo o takovou půlhodinovou jednohubku po práci, která se dá hezky rozložit do dvou týdnů, ale až se do té specifické nálady dostanete, slupnete tu jednohubku nejdéle za dva dny. Úsměvné.

plakát

Potvora - Epizoda 5 (2019) (epizoda) 

Že já měl pořád naděje, že k sexu nedojde. Došlo. Avšak tentokrát už to nebylo tak hrozné, jak bych čekal. Většinu postav jsem si oblíbil, jejich osudy rozkvetly, já si poslechl finální skladbu a pohádky byl konec. Ale to by nebyl Fleabag, aby se všechno v minutě nedokurvilo, že? Tak uvidíme, co nabídne poslední díl.

plakát

Potvora - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

Hodně zvratů, hodně emocí a už několikátý díl bez sexu. Může se tohle stát? Může se tohle stát v seriálu Fleabag? Očividně ano.