Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Nejsem fanoušek LOTR. Viděla jsem, ale některé části se sebezapřením. Každopádně Hobit je něco jiného. Polovinu té 4* dělá rozhodně Martin Freeman. :)

plakát

Farscape (1999) (seriál) 

Nakonec jen 2*. Všichni přátele to milují a já jako fanda jsem nadšeně koukala v expresním čase na 1 řadu. Po konci jsem se několik let přemlouvala, abych se podívala dál. Přeci jen "Je to super!". Ale ono to až tak moc super není. Občasně je tu dobrý nápad, který to pro mě udělal poutavé, ale více jak další 2 řady jsem nevydržela. Ke konci série to má gradovat, ale já skoro usnula. Chápu, že to mnohé oslovuje, protože tu nikdo vlastně není hodný, ale já toho mám z reálného života dost a seriál je pro mě relax. :)

plakát

Osiris: Vesmírná kronika (1998) (TV film) 

Takový Babylon 5, ale vážně bych chtěla pokračování. Ten začátek byl slabší, ale pak se to rozjelo.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Ach! Nezlobte se na mě nikdo, ale já se smála. Nic jiného vážně nešlo. Nevím zda je to dabingem, ale Pán zla prostě není ošklivej beznosej slizák! Neustále "oďubování" hlavních postav typu, padají ti vlásky, či... nestalo se ti nic, jsou unavující a hrozné! Dobré scény jsou zabité nějakou prapodivnou hláškou. Např. u jezírka a Ronovo "Tak ještě tři!". Nejsem nějaký extrémní fanda HP, ale předchozí filmy jsem měla ráda. Tohle ne. Tři hvězdičky jen za to, že hudba je jako vždy geniální.

plakát

Za plotem (2006) 

Podprůměrnější dílko.

plakát

Koření života (2007) 

Ale tak jako jo.. neurazí. Ale celé jsem to zvládla až na třetí pokus :-D

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Asi nejhorší Bean co jsem viděla. Tři hvězdičky zvědá jen fakt, že konečný setřih kamery přes původní snímek byl prostě super.... a ještě něco, všimli jste si Rodena?!

plakát

Zapomenutý ostrov (2008) 

Tenhle film má být přesně co, prosím Vás?! Já se nudila a až mě ten film prudil. Jediný kdo tam byl vážně dobrý /i dabingem/ byl Alex. Šílená hokla co sama leze na sopku a jako zázrakem přežije, inteligentní pelikán /prostě tohle na mě bylo moc!/ a podobné ptákoviny? Jediné co výrazně obdivuji byla ta úžasná hudba... jinak bych to asi ani nedokoukala.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Prvních 15minut jsem nesla vážně těžce. Věčně oplzlé sexuální narážky se mi zdají příšerné. Některé herecké i pěvecé výkony jsou vážně slabé. Některé scény jsem vůbec nepochopila. /Proč při romantice ve dvou najednou na pláž vyleze 50 kluků v plavkách z moře?! To je nějaká parodie na Muže z Akapulca?!/ Rozhodně se mi líbí kostýmy a i prostředí. ABBA mi nevadí, ale jí extra nevyhledávám... každopádně kdybych neznala originály, asi bych jí po tomhle snímku nenáviděla.