Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (9)

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Film je absolutně o ničem.. Sepsala bych stručný obsah: Film je o instalatéru z Tuchlovic - všechno. Jedinou hvězdu dávám a to za Koháka, že umí hezky hrát.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Na film jsem šla do kina spíše s donucením. Čekala jsem typickou americkou blbost u které nakonec budu litovat ztraceného času. Film mile překvapil. Dwayne Johnson se stává čím dál lepším hercem a herečka Karen Gillan byla opravdu neocenitelná. Líbily se mi herecké výkony a humor. 4* hvězdy si určitě zaslouží.

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Jako vážně?.. Já milovnice českých pohádek, ale tohle jsem nepožrala. Horší česká pohádka není! Na tohle se nedá ani dokoukat!!! Jak mám ráda Kluse, tak toto? Jako vážně? HNUS HNUS HNUS

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Film si ode mně vysloužil 4* hlavně za Veru Farmigu. Pro mě je to úžasná herečka, který nikdy nezklame. Jednu hvězdičku musím ubrat a to proto, že i když je film skoro totožný jako kniha, zážitek z knihy se v tomto případě nedá srovnat. Je to možná moje chyba. Většinou, když si první přečtete knihu a pak vidíte film, tak film je propadák a naopak, když vidíte první film a poté čtete knihu, tak je kniha zklamání. Jinak je pravda, že film není podle skutečné události, ale mohl by.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Na to, že zrovna nejsem největší fanynka Cameron Diaz a jejího protáhlého úsměvu "od ucha k uchu", tak tahle komedie mě vážně pobavila. Někomu podivné přátelství může přijít zvláštní, ale něco podobného se stalo v mém životě, proto to vidím lehce reálně. První polovina filmu se sice vlekla a sem tam se člověk pozastavil nad ufňukanou manželkou Leslie Mann, ale herečka to měla ve scénáři, takže roli zahrála perfektně. Druhá polovina filmu se rozjela a pastičky co chystaly na zákeřného chronického nevěrníka Nokolaje Coster-Waldaua neměly chybu. Film sice není nijak velkodušný, ale jako komedie splnil svůj účel, protože takhle jsem se nezasmála už hodně dlouho.

plakát

Ledová archa (2013) odpad!

Jediné co můžu napsat k tomuhle filmu je, že nechápu jak jsem se na to dokázala vydržet dívat až do konce. Jestli nechcete ztratit zbytečně hodinu a půl svého života, tak si film ani nepouštějte. Scénář? Úplně o ničem. Film nedává smysl. A bohužel ani charismatický herec Chris Evans tomu nepřidal ani na 1*.

plakát

Horší než smrt (2010) odpad!

Tak a tady se Američanům opět něco nepovedlo. Britská verze filmu Horší než smrt (2007), je unikátní právě v tom britském humoru. Čistě americká verze filmu je hanba. Nucený humor, herecké výkony nulové. Ne vždy znamená, že když obsadí do rolí známe herce bude to trhák! Zbytečný REMAKE! Parádní původní film nahradili v něco ohavného, na co nedá ani dokoukat. Opravdu ODPAD!!

plakát

Pošli to dál (2000) 

Jedno z nejlepších romantických dramat, které jsem kdy viděla. Nádherná myšlenka utopického světa z pohledu malého chlapce. Moc hezká myšlenka vytvořit řetězovou reakci pro dobrou věc. Konec sice mírně přemrštěný, ale hlavně díky konci se film vryje do paměti. Co si budeme povídat, kdyby vše dopadlo dobře film sklidí jen kritiku, za sladkou nereálnou pohádku. Profesionální herecký výkon Kevina Spaceyho a ještě mladého velikána Haleye Joela Osmenta.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Jak jednou okusíš už nikdy nemůžeš přestat. Ohromný souboj mezi dobrem a zlem, láskou a nenávistí, přátelství a respektem a odvahou a strachem. Příběh je nepopsatelně promyšlený stejně jako hlavní postavy. Minimálně třikrát do roka shlédnu celou trilogii. Znáte ten pocit, když slyšíte skvělou písničku a pak si ji pouštíte dokola a dokola dokud se neohraje? Tak tahle písnička už mi hraje 16 let v kuse a nikdy neomrzí. Doporučuji shlédnout neupravenou verzi filmů s vystřiženými scénami. Společenstvo prstenů je hlavní důkaz našeho kvalitního českého dabingu - ostatně i druhé dva díly. Režie - 5*, Scénář - 5*, Kamera - 5*, Hudba - 5*, Herecké obsazení - 5*, Kostýmy - 5*, Vizuální efekty - 5*. jediné čemu se divím, že film dostal jen 4 oscary