Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (371)

castor 

všechny recenze uživatele

S tímhle pohledným chlapíkem má každá z nich (a ještě zřejmě další tucet) své plány, jenže jedna o druhé neví, protože tenhle hošan je pěkné prase, takže se nemůže divit, že se tři z nich spojí (manželka a dvě milenky) a nachystají pro něj pomstychtivé plány. Bláznivá, tolerantní, plačtivá a poctivá ženuška, sebevědomá právnička zvyklá na luxus a prsatý benjamínek, který moc dobře ví, jaké plavky zvolit. Žádná však svůj potenciál naplno neprodá. Hysterické záchvaty a potlačovaný pláč možná jednou zafungují, ale napotřetí jsou otravné. Ostatně snímek se solidně rozjíždí, ale rychle mu dochází dech. Druhá polovina je pak vyloženě o tlačení na pilu, kdy se dočkáme i toaletního humoru (bože) a dokazování toho, že scénář nemá silné základy. Namísto toho, aby se trio podváděných rozhodlo pro nějaké smysluplné řešení, volí ženské hormony nebo projímadlo. Závěrečná konfrontace tváří v tvář vyzní do prázdna. Jakoby tvůrci místy netušili, co chtějí točit. Z romantiky skáčou do bláznivé komedie, z ní pak do dramatu o síle přátelství, nikde se příliš neohřejí a nikde díru do filmového světa neudělají. Navíc na jednu slušnou scénu připadnou tři hodně laciné, případně využívající naprosto zbytečné juchání, poskakování a pitvoření (třeba Nikolaj Coster-Waldau herecky absolutně nezvládl závěrečné zúčtování). Nabotoxovaná Nicki Minaj je mimo mísu. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávno som nevidel nič tak prízemného. Ale kde sa objaví neherecká chudera Diaz, tam to hrozí prúserom. Prichytil som sa asi tridsaťkrát, že sa hanbím za to, čo počujem. Tie repliky na úrovni dobytka v ústach akože vyfintených dám, to je na grc. Keby mi niekto len tak hodil scenár bez toho, aby som vedel, kto čo hovorí, tak by som tipoval, že je to rozhovor dvoch spitých ožranov z vrstvy proletariátu. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Vítejte v roce 2014, kdy je postava ženy ve velkorozpočtový hollywoodský komedii degradována na obživlý lobotomizovaný hovězí, který s radostí roztrhalo a zapálilo sebraný svazky dějin ženský emancipace v kostce, protože se nevešly do pozlacený lujvitonky. Z návštěvy tohohle navoněnýho kravína se budu vzpamatovávat ještě hodně dlouho, Carrie Bradshaw nicméně uděluje pečeť kvality. 30% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stupidní, stupidní, stupidní. Scénář nebyl zvládnutý vůbec a všechno ostatní stálo taky za nic. Ale je pravda, že se objevilo pár momentů, při kterých jsem se upřímně zasmála. Proto nedávám "odpad". Výjimečně, ale opravdu jen výjimečně, to bylo vtipné. Praštěná ptákovina, kterou podruhé vidět nepotřebuji. 2* ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No nič moc. Trailer sľuboval lepšiu zábavu. Leslie Mann má totálne iritujúci hlas a občas som ju mal chuť zaškrtiť. Cameron Diaz už je sexi iba pri záberoch z väčšej vzdialenosti. Čudujem sa, že Nikolaj pristúpil na túto rolu, lebo občas sa pekne zhovaďuje. Základná premisa je celkom zaujíavá, ale Nick réžiu úplne nezvládol. Film miestami tak hlúpy, že som rozmýšlal, či mi jeho sledovanie nezabíja viac mozgových buniek ako včerajšia piatková pitka. Jednu hviezdu dávam za Kate Upton, ktorá keď nahodí biele bikiny, slintám ako doga. Jednu hviezdu dávam za pár solídnych vtipov. A 1/2 hviezdy za reštauráciu "no hands", ktorú by som rád navštívil. 2 a pol*. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pracovným označením filmu bol názov Sweet Revenge. (MikaelSVK)
  • Jedná se o první velkou filmovou roli královny rapu a královny New Yorku Nicki Minaj, o které se říká, že má nejlepší křivky showbyznysu. Nicki je známá tím, že se nebojí obléci výstřední nebo odvážnější outfity. Velice často si také mění styl, délku nebo dokonce barvu svých vlasů. Mnohé kreace oblečení i účesů předvedla i v tomto snímku, kdy měla skoro v každé scéně jiné vlasy či oblečení. (matestur)

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama