Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Konečně B. Cooper vystoupil z těch svých připitomělých komediálních rolí a donutil i Lady Gaga, odhodit na chvíli ty otřesný performace, šminky a plasty na těle a chovat se trošku dospěle. Oba dva jsem doteď totálně ignoroval a víceméně se jejich umění vyhýbal, ale tady jim to zatraceně seklo. Cooperovi delší háro a vousy perfektně sedly, měl by si to nechat, bez něj vypadá najednou hodně divně. Lady Gaga má ve filmu ohromný ženský kouzlo a moc se mi líbila. Příběh klasika, ale pořád to funguje. I po stránce hudební je to povedený dílko. Oba dva budou dělit jednou kariéry před a po filmu.

plakát

Veterán (2020) (TV film) 

Pavel Kříž zraje jako víno a podobné role mu fakt sedí. Konec jsem čekal kapku víc dramatický, ale já se nenudil.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) odpad!

Ještěže to nevidí Christopher Reeve, co k jeho postavě přibylo a jaký digibinec z toho nakonec je někdo schopnej udělat. Tvůrci už se utrhli ze řetězu a tak jsou schopni naservírovat sebevětší hovadinu a když neví, jak dál, přepálit to efekty. Navrhuji jako příští protivníky zaměstnat Vetřelce a Predátora i King konga, na pomoc by mohl přijít Robocop, Harry Potter a Tři veteráni...já se děsím pokračování. Závěrečnou scénu s letícím barákem museli vykrást ze seriálu Křeček v noční košili:-D nemůžu si pomoct

plakát

Mrakodrap (2018) 

Už jsem se bál, že bude mít na konci filmu tílko a mezi lopatkami vánoční páskou přilepenou pistoli, kterou střelí záporáka do budky. Nemohla chybět chladná číňanka ve vysokých podpatcích a sexy oblečku a ženská rvačka v závěru. Do půlky jsem se snad ještě bavil, ale pak to bylo trápení. Myslel jsem, že po šílenosti typu Jumanji:Vítejte v džungli a Baywatch by se mohl Dwayne ukázat v trošku solidnějším snímku, ale ne, ne a ne. Ten chlap bere jeden slabší scenář za druhým.

plakát

JFK (1991) 

Film mi dlouho unikal. Vražda Kennedyho je pro mě stejně tajemná, jako otázka, jestli existuje mimozemská civilizace, nebo kdo má na svědomí 11.září. Cokoliv okolo tohoto komplotu mě nesmírně baví. Stone svým vyprávěním pomalinku posouval děj dopředu, že jsem si chvílemi myslel, že na konci musí odhalit skutečné viníky, pěkně jméno po jménu. Film jsem s napětím hltal a ani chvilku se nenudil. Snad se to jednou dozvíme, jak to bylo ve skutečnosti.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Poprvé jsem ho viděl v r.1995 a hned jsem věděl, že nemůže být jen tak překonán. Úžasná hudba, skvělé obsazení, scénář. Patrick McGoohan jako Longshanks - král Edward I byl excelentní, takhle si představuji nemilosrdného vládce země té doby. Za mě nejlepší historický film vůbec. Výsledek asi překvapil i samotného Gibsona.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Když už si myslíte, že vás nemůže z USA produkce nic překvapit. Pár dní jsem nevěděl, co tím kdo myslel, sledoval a kam to zařadit. A nevím to možná dodnes. Ale jedno se jim povedlo, kdo to někdy viděl, nikdy na to už nezapomene. Jedna hvězda za Steva(Iana), že tomu tak věřil.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) odpad!

Nemohl jsem uvěřit, že něco takového vůbec vzniklo. Musím se v duchu omluvit Mitchovi Buchannonovi, ve srovnání s tímhle byl jeho seriál poezie. Tohle není ani ucházející komedie, srovnal bych to se Žraločím tornádem...tam se alespoň uměl žralok potápět v obýváku v 30 centimetrech vody.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Nedalo se to dokoukat, musel jsem posouvat děj. Úplně zbytečný film, slátanina. Na začátku spadnou z nebe, na konci se rozplynou, tak jak teda? Dwayne bere každej scénář, co mu nabídnou a asi nad tím moc ani nepřemýšlí. Jediný film, který z jeho filmografie za něco stojí byl Pot a krev, ale tam hrál zas takovýho mongola, jakým asi ve skutečnosti je.