Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (751)

plakát

Oldboy (2013) 

Let Me In vrací úder. Problémem filmu není ani to, že nepřináší nic nového. Problémem je, že se zbavil i toho, co tak efektivně fungovalo v původní jihokorejské klasice. Digitální krev je pro smích, chybí tomu pořádný příběhový drive a celková "aby lidi neskuhrali" brutalita je tak špatně podána, že celý Oldboy působí místy až nechtěně komicky. Nový konec je sice když-už-tak zajímavý a Olsenka je kočka první třídy, ale proč dávat vyšší hodnocení, pokud jako celek je film ve finále tak trestuhodně zbytečný. Kdo neviděl originál, budiž dvě hvězdy navíc. Kdo naopak měl to štěstí setkat se s Seoulským kulťákem, nechť za to neutrácí na zlámanou grešli.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Úžasné dílo, díky kterému se snad i dokopu k předloze. Edukační zrcadlo reality a zároveň i první opravdu chytrý popkorn pro mladé. Jen krůček od pětky!

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Syndrom X-Men 3. Hodně peněz, hodně muziky, ale nulový smysl v ději či postavách. Atmosféra na bodě mrazu. Tom Hiddleston a teleportová sekvence jsou asi tak to jediné, co probudí z letargie.

plakát

Gravitace (2013) 

Technologické demo, které si mimo IMAX ani z poloviny neužijete. Nic víc v tom ale nehledejte.

plakát

1984 (1984) 

Orwella geniální předloha osekaná do morku kostí, dokud nedojde na posledních třicet minut, kde autoři berou dystopickou novelu jako přes kopírák. V tom samozřejmě není nic špatného, pokud by si tak počínali již od první minuty. Na pořádnou adaptaci tak stále čekám...

plakát

Podfukáři (2013) 

Nesmyslná pohádka o tom, že vrahem je zahradník.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Monumentální a silně osudová záležitost. Plná palba.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Epický fail intergalaktických rozměrů, na který se ale tak dobře kouká!

plakát

Hon (2012) 

Psychické dusno, jenž vám nedá spát.