Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

40/100 - No určitě se tomudle animáku nemůže upřít hezký pohled na víru a náboženství. Myslím , že prošli snad všechny problémy s extremní vírou , extremním náboženstvím. Za to má u mě Sausage Party velké plus, je to zajímavý způsob jak vyjádřit problémy přez animák. Nicméně co se týče humoru , bohužel mi to nesedlo tak jak jsem čekal . A to že Seth Rogen mě většinou fakt baví , bohužel todle byly pro mě moc "suché vtipy". Do plusu tomu přidávájí samozřejmě promyšlené food orgie . Ale celkově se to u mě nedostane víš jak na 2*

plakát

Deadpool (2016) 

5* - Můj celý review najdete na zadní etiketě Ajaxu.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Vidím komentáře o zdlouhém , protáhlém rozjezdu. Nevím možná jsem až moc velký fanboy ale i todle mě baví. Samuela můžu poslouchat furt a celé to "zdlouhavé" vyprávění mě zasadilo přímo tam kam jsem potřeboval. Do takové malé hry na městečko Palermo :D . Nemůžu jinak než 5*.

plakát

Black Lagoon (2006) (seriál) 

Moje první , doporučené anime. Nikdy jsem žádné neviděl , hledal jsem vyspělé a to jsem dostal. Žádné přehnané sexy scény jako nám stereotyp o anime všude cpe, kvalitní humor a hlavně akce,spousta krve a další akce. Nevím jestli si troufnu na další anime ale todle odemě má každopádně plný počet !

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

No chtěl bych říct , že Leo ho dostane za tento film. Ikdyž asi dostane jelikož celá tadle věc je přehypovaná jak to jen jde. Film byl skvělí ale jedna hvězda dolu za přilišné natahování děje , který pak najednou doslova exploduje a je konec. Silné téma,silný příběh , příliž zdlouhavé na mě. Přesto krásné 4* a zřejmě letos i ten oscárek! Ikdyž ve Wolfoj to bylo herecky mnohem líp zahrané, přecejenom na plazení tolik herectví není.

plakát

The Gamechangers (2015) (TV film) 

Koncept celého filmu naprosto super. Dva naprosté protiklady v názorech. Mě jako fanouška Rockstar to velice zaujalo. Byl jsem rozhodnut pro 4* ale kvůli ukončení (Které bylo dost odfláknuté dle mého) mě přinutilo sundat hvězdičku ještě fakt že Rockstar na tomto nespolupracoval tudíž pravda bude dost zkreslená. Nicméně krásný průměr ! :)

plakát

John Wick (2014) 

5* Nejen proto že mám rád Keana ale hlavně proto že je to jeden z mála filmů kde zásobníky mají váhu. :D

plakát

Kevin Hart: Let Me Explain (2013) 

No a druhej názor příde odemě , kompletní otočka :D Já Kevina zbožnuju a jeho humor mě prostě ladí a je to druh humoru kterej mám rád a ikdyž občas to je slabší vynahrazuje to těma super grimasama :) A že bych se zlobil že chybí invence?To zase ne dyt je to záznám show , každej stand-up to má takhle ikdyž se podíváme na uplně druhou stranu na Jeffa Dunhama , vždy má nějaký silly intro jako je todle. Tak to prostě je a bude :) 5/5 samozřejmě

plakát

Rumový deník (2011) 

Vidět Deppa jinak než Jacka je super.Krásná oddechová komedie , pár super scének , pár pruměrných, přesto to u mě vyčnívá nad průměr.