Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Lepší než jednička. Doporučuji protože: + Je to klasika + Je to kult +Skvělá atmosféra +Lekačky +Uditíte královnu *Rypliová je i v tomto díle

Vetřelec: Vzkříšení

Vetřelec: Vzkříšení (1997)

Mě tento díl velmi sedl. Vetřelci už se plně hýbou. Efekty jsou skvělé, scény pod vodou napínavé. Objevyla se královna a scela nový druh vetřelce. Jen Rypleiovou zkazily. :(

Vetřelec vs. Predátor

Vetřelec vs. Predátor (2004)

Mě se snímek opravdu moc líbil. Byl zajímavý, nečekaný, neopakoval se a spojl nám dvě nejznámější filmové monstra do sebe. Opravdu skvělé efekty a dobrá zápletka. Doporučuji fanouškům i Vetřelce i Predátora, a z větší části predátora protože atmosféry vesmírné lodo se tu nedočkáte. :D

Dětská hra 2

Dětská hra 2 (1990)

Druhý díl mi tolik přirostl k srdci že věřím že ani za 20 let mě nepřestane tahle trilogie bavit. Chuckyho model je skvěle navržený a podle mého tento díl překonává jedničku. Chuckyho hlášky jsou mega a závěr byl napínavý jak sviň. :-)

Chuckyho sémě

Chuckyho sémě (2004)

Tak tento díl je pro mě hned po dvojce te n nejlepší. Chucky, Tiffany, Glen rozjely tento díl opravdu dobře a jsem rád že tam byly prvky jak hororové tak vtipné. Chuckyho model je bezvadný a opět se ponoříte do atmosféry filmu. Jen si tak spomínám ta prvního chuckyho.. To byla klasikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pátek třináctého 2

Pátek třináctého 2 (1981)

Opravdu skělý biják! Dvojka si od jedničky vzala jen to nejlepší. Atmosféra, libová jako vždy a konečně tu máme na scéně Jasona. Mě osobně se líbil Jason s pytlem na hlavě víc než s tou jeho legendární maskou. Opravdu dobrá podívaná!

Poltergeist

Poltergeist (1982)

Jeden z mých nej filmů. Skvělé efekty! Je to opravdu ten nejvydařenější díl série a u něho jsem se bál. Tato hororová atmosféra se mi mega zalíbila. Sympatický herci, skvělá zápletka a všechno. Tahle klasika jen tak neupadne!

Ti druzí

Ti druzí (2001)

Skvělé! Super vymyšlený konec a celý film byl mega napínaví!

Predátor 2

Predátor 2 (1990)

Lepší než jednička! Vyděl jsem tento díl několikrát a nesmírně mě baví, kvalitní zábava, děj, postavy prosté mega. Jsem opravdu potěšen se vším co dvojka nabídla a to že se to odehrává ve městě není vůbec naškodu.