Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Underground Comedy (2014) (pořad) 

skvělí pořad v Česku se bohužel Stand up komedie nikdy nestane tak mainstream jako třeba v USA či UK. Skvělí pořad určite stojí za zkoušku a možná vás tenhle druch humoru chitne. Určitě je skvělé že si to nehraje ne ''na stojáka'' ale komici dělají skutečnou Stand up, bez zbytečné cenzury či ňjákého ohledu na ''citlivost'' diváka.

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Klasický, ohraný, hororový příběh. Nesympatický padouch (dva), skupina lidí, hodně krve, jeden přežije. Tradá jste ohromeni Hezké , nepřehrávající herečky jsou jen malý plus.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Dobrá komedie, průměrná romantika, ohrané písničky. Pokuť se chcete z nudy kouknout na praštěnou komedii a zanotovat si u toho, dobrý. Báječnou romantiku která vás rozbrečí však nečekejte. Líbili se mi herecké výkony a vkusná komedie.

plakát

Lhář, lhář (1997) 

Báječně švihla komedie . Skvělý námět jehož potencionál byl plně využit, šílený Jim Carrey jehož schopnost hraní je legendární. Zvlášť jestli máte rádi praštěné komedie. Jediné malé minus je český dabing, doporučuji spíše originál.

plakát

Thor (2011) 

Klasická marvelovka, Thor je sympatický hrdina kterému budete fandit a doufat že se na asgart vrátí + postava Jane která přináší romantiku do jinak akční Fantasy. Loky je zajímavý padouch, protože budete doufat že se mu nic zlého nestane a že se s bratrem usmíří. Konec vám vyrazí dech. V neposlední řade chválím hudbu.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Skvělá romantická komedie, dělající si srandu z klasické (nereálné) představy o lásce. Film není jen pro teanergery, něco si v něm najde každý + navíc si nostalgicky zavzpomínáte na 90ˇs léta. Příběh zkrocení zlé ženy je do něj krasně zakomponovaný + je v něm spousta odkazů na další Shakespearova díla.

plakát

Leon (1994) 

Originální námět, skvělé provedení, strhující závěr, úžasná hudba. Jejich vztah je zde jemný, čistý, z opakování Lolity strach mít nemusíte, Akce nezabíjí příběh. Doporučuji spíše starším znalcům, ne filmovým začátečníkům.