Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Black Christmas by som hľadal pozitíva asi bezvýsledne. Či už zo stránky formálnej alebo obsahovej, všetko úplne zle. Kamera ani strih dobré nie sú, vraždy tiež nie sú spracované zrovna najlepšie, hudobné vložky sú zlé, scenár plný nezmyslov a hlúpostí, herecky taktiež zle zahrané. Či už v porovnaní s originálom z roku 1974 alebo bez, je to otrasný film bez akýchkoľvek kladov. Dokonca ani Mary Elizabeth Winstead tu nemala čo hrať. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snesitelný remake, který se nesnaží jen dojit nápady originálu, ale chce dát aspoň trochu zajímavou backstory záporné postavě a vytváří tak docela bizarní vánoční legendu. Kámen úrazu však je, že o kladné postavy se scénář pak už vůbec nezajímá, tím pádem tu máme jen frontu totálně zaměnitelných postav připravených na porážku, na nichž vám nebude ani trochu záležet. Určitou vynalézavost v provedení mordů tomuto filmu ale upřít nelze. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že si tenhle horor, který je remakem hororu z roku 1974, od počátku přiznává, že je lehce vypatlaný, stejně jako jeho ústřední dvojka vraždících maniaků. Přiznaná stupidita je totiž jeho velkou devízou a bez ní by nebyl tak zábavný. Je vidět, že režisér Glen Morgan hororovému žánru hoví, protože s podprůměrným scénářem doslova dělá divy. Jeho vražedné monstrum Billy i jeho šílená dceruška, kterou zplodil se svou matkou, sice do charismatu takového Jasona Vorheese nebo Mike Myerse mají daleko, ale co se týče vraždění, s ničím si s nimi nezadají. A právě to vraždění je vůbec tím nejlepším, co tenhle horor nabízí. I nějaké to napětí se najde, protože zlověstně se tu tváří i ozdoby na vánočním stromku a rovněž tradiční vánoční hudební motivy jsou zde předělané do zlých tonů. Herecké obsazení disponuje mladými nadějnými herečkami, které jsou tu stejně, jen aby vzápětí zhebly nějakou krutou smrtí. A konec filmu je silně odbytý, finále mně přišlo nepřehledné a ani nijak moc zábavné. Nemám rád slabé závěry u hororů a toto se odpustit nedalo, ale jinak to vůbec nenudilo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako hodnotiť. Dlho som nevidel taký debilný film, popravde úprimne netuším, či dômyselne alebo nechtiac debilný. Aj preto ponechám neutrálne hodnotenie. Medzi plusy patrí dementný dej, strašní herci, množstvo úprimne hlúpych a katastrofálne nakrútených scén a kvantum nechceného humoru, ktoré z nich vyplýva. Hlavným záporom je skoro nulový boobiecount - a pritom to malo taký potenciál! (Už len také Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead!) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama