Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (7)

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)

„Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci, a proto taky hrajete vokres.“ Málokterý trenér by hru svého mužstva popsal líp. Slavojem Houslice prošlo mnoho hráčů a koučů, ale jen on se v něm zapsal navěky. Legendární trenér Pepík Hnátek. Po úspěchu televizního seriálu se producenti z Mediapro Pictures rozhodli přenést současný fenomén a možná nejslavnější fotbalový klub v Česku i na plátna kin.

Cvrček a slepice

Cvrček a slepice (1979)

Cvrček se takhle prochází a potká berušku, která mu řekne, aby nějakou skladbu zahrál jejím kamarádům. Když začne hrát, zprvu ho poslouchají, ale pak jedna beruška uvidí slepici a ostatní upozorní, utečou a cvrček tam zůstane. Když cvrček dohraje, tak se lekne a pak ještě uvidí nad sebou slepici, která ho v cukuletu sezobne. Cvrček v břiše šťouchá smyčcem slepici do břicha...

Cvrček a pavouk

Cvrček a pavouk (1978)

Cvrček si takhle vykračuje a hraje na housle, když v tom uvidí, jak se pavouk jde podívat na to, co právě chytil. Cvrček si chce zkusit, jak brnká síť, pavouka to probudí a cvrčka chytí. Spoutá ho a poručí, aby mu hrál na housle. Když pavouk usne, cvrček hraje dál, nůž vedle pavouka začne podle toho tancovat, cvrček s tím rozřeže provazy a vysvobodí mušku, která byla zavřená na zámek v komoře.

Jak sluníčko vrátilo štěňátku vodu

Jak sluníčko vrátilo štěňátku vodu (1960)

Malé štěňátko hledá misku s vodou, a když ji najde a napije se, sluníčko mu ji až z oblohy vysaje. Štěňátko se ptá ostatních zvířat, jestli o tom něco nevědí. Až skřivánek mu prozradí, že ji má sluníčko. Štěňátko vzlétne balónkem až k sluníčku, ale to mu balónek propíchne a štěňátko spadne dolů. Potom sluníčko vodu vrátí v podobě deště a štěňátko jen spokojeně zahafá.

Krevní pouto

Krevní pouto (1998)

Sympatická a přitažlivá Helen se vdala za svého přítele Jacksona. Krátce po svatbě se rozhodnou, že vánoční svátky stráví na rodinném ranči, kde žije Jacksonova matka Martha. Helen je těhotná a věří, že budoucí babička bude mít nesmírnou radost. Skutečnost je však trochu jiná. Martha je posedlá představou, že Helen je její sokyní, která jí chce obrat o Jacksona. Vždy svého syna milovala chorobně silnou mateřskou láskou. A je schopná i zabíjet, jen aby se jí zbavila.

Přátelé

Přátelé (1994) (seriál)

Sukničkář Joey (Matt LeBlanc), pošahaná Phoebe (Lisa Kudrow), ukecaný Chandler (Mathew Perry), pořádkem posedlá Monica (Courteney Cox), nejistý Ross (David Schwimmer) a naivní Rachel (Jennifer Aniston) - povedená šestice kamarádů z New Yorku řeší životní trable s humorem sobě vlastním v nejpopulárnějším komediálním seriálu všech dob.

Jak krtek ke kalhotkám přišel

Jak krtek ke kalhotkám přišel (1957)

Krtek si chce udělat kalhotky, a tak poprosí ostatní zvířátka, aby mu pomohla. Ruku k dílu přiloží mravenci, čáp, ba dokonce i rak. Když je hotovo, začne se krtek obdivovat ve svém zrcadle a je se sebou spokojen.

Reklama