Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) 

Velice kvalitní humor

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Vloupáš se do mě, jako déééšť. Jeden z mála českých projektů co doopravdy uznávám.

plakát

#martyisdead - #friend (2019) (epizoda) 

Jakoby..vadí mi že jsou na první pohled vidět všechna známá klišé co se týče kyberšikany ALE... i přesto si myslím že to není projekt k zahození. Uvidíme.

plakát

Brexit (2019) (TV film) 

Skvělý důkaz toho, že když chcete udělat film o politice nemusí se tak stát další nezajímavou parodií, ba naopak může vzniknout geniální drama.

plakát

Wolverine (2013) 

Jakoby jo... není to nic extra a když tento film vynecháte, asi se nic nestane. Teda, pokud nepočítám podtitulkovou scénu.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Krvavé, šílené, vtipné a hodně jiné oproti původní verzi. Nedá se říct, že je tento film špatný. Není to nic extra ale fajn na odreagování. 60%

plakát

Joker (2019) 

*obsahuje malý spoiler* Takže... Nechci zde vypisovat jak si to Joaquin užívá a jaký je skvělý herec (a to jakože je). Mám pouze jednu věc: Ani jednou jsem se během filmu nezasmál. Tohle neberte jako kritiku, myslím to v dobrém. Všechny vtipy byly zasazeny tak, že se člověk nezasmál, naopak mu přejel mráz po zádech. Proto třeba nechápu lidi, co se během toho filmu zasmáli (dobře, taky jsem se POusmál když se ten liliput snažil otevřít ty dveře, jindy bych ale na smích ani nepomyslel). Prostě a jednoduše je to film, ze kterého vám možná hrábne, ale dostává DC zase trochu blíže k vrcholu. 95%