Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (736)

plakát

Starci na chmelu (1964) odpad!

Na tento muzikál hodně lidí pělo chválu, ale bohužel já nevím, co kdo na tom vidí. Za mě děsný herci, trapný příběh a celkově nic moc. Nesympatická hlavní dvojice zamilovaných puberťáků, co si myslí, že prostě budou dospělým a hlavně své učitelce trapně vzdorovat a budovat si svoje hnízdečko lásky a ještě čumí, že je nikdo nechápe a neplácá je po rameni, jací jsou to borci, že to všem natřeli.

plakát

Den pro mou lásku (1976) 

Hodně silný a smutný příběh.  Nikdo takovou tragédii nechce nikdy zažít. Ale život je hodně krutý a s lidským osudem si hodně škodolibě zahrává.

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) odpad!

Od dětství tenhle film jsem nesnášela a ani léty se můj názor nikdy nezměnil. Mám k němu vyloženou averzi a ani Tomáš Holý to nezachránil.

plakát

Anynka a čert (1984) (TV film) 

Pěkná, vtipná pohádka. Pěkně zahraná a hodně mi byla zde sympatická Hana Maciuchová jako čertice a pan Harapes jako totální čertí hňup a ješita.  Ráda se na pohádku občas podívám a vždycky se pobavím.

plakát

Panna a netvor (1978) 

Krásná, temná a hororová pohádka, která ve své době děti spíše vystrašila, než potěšila. Ale ráda na ní vzpomínám. Hezky zahrané, sympatičtí herci a hlavně, vše dobře dopadne.

plakát

Za trnkovým keřem (1980) 

Film nic moc, ale Šumava je nádherná za každého počasí.

plakát

Prázdniny pro psa (1980) 

Vtipný, koukatelný a oddychový prázdninový příběh.