Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

John Wick 3 (2019) 

Bohuzel se nesmim nikdy na nic tesit, protoze to nikdy nedopadne dobre. Po skvelem druhem dile jsem se vrhl na pokracovani, ktere zacina naprosto fantasticky. Bohuzel s postupem casu si clovek zacne vsimat naprosto markantnich chyb - protivnici jakoby v bojove choreografii cekali, az se druhy konecne uvoli pokracovat v mlaceni, nebo si konecne prebije ten zasobnik. Ono by to ani nebylo tak okate, kdyby tech souboju nebylo az prilis mnoho. Dej je prakticky nulovy, od zacatku do konce je to jen vygumovana akce bez nejakeho zajimaveho pribehu. Hlavni postavy delaji naprosto absurdni rozhodnuti, pripadne kdyz maji, tak neudelaji nic. Pak se nam na scene objevi i Halle Berry, ktera opet nezklamala - opet je totiz priserna. A tak se vedle chyb typu propichnuti bricha mecem, ktery jde uplne bokem dostavaji na scenu i do oka bijici chyby s casovanim vybuchu krve oproti vystrelu zbrane. Celkove se tahle akcni taskarice promenila v naprosto debilni komedii, u ktere se clovek citi trapne a doufa, ze uz brzy skonci.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Horkosladka komedie Tomase Vorla, ktera neurazi, ani nenadchne. Malicko z tohoto snimku cpi "Vaclav" od Vejdelka, ale ve vysledku je to vcelku prijemna podivana s dobrym hudebnim podkresem, kamerou a samozrejme obsazenim.

plakát

Železná srdce (2014) 

Jakozto milovnik valecnych filmu jsem si ani tento snimek nemohl nechat ujit. Az na par klise a samotny zaver, kdy Bred Kokpit i po nekolika kulkach plodi srdceryvny proslov (ostatne jsem se divil ze ta romanticka chvilka nepokracovala i po granatech) to byla vcelku zajimava pruprava ze zivota tankistu. Dokonce ani ten LeBlaf mi tam nevadil a konecne mel smysluplnou roli, nez cumlat houbicky a cely rozdovadeny si povidat s autama... ve slipech... na ulici... 4* s odrenyma usima.

plakát

Sestra (2018) 

Na "sestru" jsem se těšil i netěšil. Poslední dobou je to s horrory v kinech "velký špatný" a tak jsem do kina šel už s tušením, že se opět zklamu. Jediné co mě drželo při životě byl fakt, že jsem se měl konečně dozvědět PROČ a dojít k vysvětlení událostí z "V zajetí démonů". A opět jsem se nemýlil. První 2/3 filmu se rozjížděly opravdu pomalu a i přes lekačky, kdy s sebou celé kino škubalo, já jsem jen tupě hleděl na plátno s hlavou opřenou o dlaň. Film se skutečně rozjel až v poslední půl hodině a i tak to bylo víc komické než (jak bych u horroru očekával) strašidelné a šokující. Ani očekávané rozuzlení událostí mě neuspokojilo, vysvětlení z "V zajetí démonů" bylo jen nemastné neslané a proběhlo jen v pár sekundách. Jediné pozitivum to má v tom, že jsem se opět utvrdil, že na dnešní horrory nemá smysl chodit do kina a upouštět žilou své peněžence.