Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Gidam (2007) 

Díky Vishnarovu komentáři mně ten film začal trochu dávat smysl. Díky ti!

plakát

Goemon (2009) 

Tak tohle je film přesně podle mého gusta. Děj zasazený do reálného historického základu okořeněný špetkou fantasy. Asiaté opět nezklamali ve vizuální rovině. Nenápadnou formou Japonci předvedli historický fakt, kdy za šogunátu začalo Japonsko poodhalovat svá tajemství "západnímu světu". Megalomanské paláce východního stylu doplněné gotickými okny a místnosti zdobené barokními obrazy vládců, obrovské armády a barevné pozadí jakoby chtěly v divákovi navodit představu kreslené mangy či komiksu. Tak, hoši, děkujeme.

plakát

Gosa: pieui joonggangosa (2008) 

Zpočátku to vypadá na klasickou duchařinu, ale jak říká jedna z klíčových postav: "Duchové neexistují". Špatné svědomí však dokáže u některých jedinců vyvolat i zázraky, v tomto případě velmi nežádoucí. Námět filmu není až tak špatný, ale zpracování a scénář trochu pokulhává. Každopádně by se Korejci už měli zamyslet nad svým školním systémem, až podezřele často se horory odehrávají ve školním prostředí. Nebo, že by to mělo zamezit přílivu zahraničních studentů?

plakát

Green Lantern (2011) 

Už jen kvůli hydrocefalickému záporákovi a Reynoldsovi s okurkovou pleťovou maskou, stojí to za to.

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Tak se nám s těma nadpřirozenýma seriálovýma hvězdama roztrhl pytel. Došli teroristi, úchyláci a špióni, nebo lidé zase potřebují své pohádky (pravda už poněkud zmodernizované)?

plakát

Guddu (1995) 

Můj padesátý film se SRK. No Sharukh i Manisha byli jako vždy roztomilí, ale to nějak nestačilo.

plakát

Haneul jeongwon (2003) 

Nádherný film. Proč já na to koukám!? Ale je fakt, že to dokáže člověku připomenout, že jsou fakt důležitější hodnoty v životě lidském, bať, bať.

plakát

Happî furaito (2008) 

Ale jo, já těch 5 dám. Je to naprosto pohodový film bez hluchých míst u kterého jsem si ani nevšimla, že už těch 103 minut uplynulo. Doufám, že Yaguchi bude stále točit filmy této kvality. Viděla jsem Waterboys, Swing Girls a My Secret Cache a .... na pokraji smrti hladem ... na pokraji smrti žízní ... STÁLO TO ZA TO!!!

plakát

Happy New Year (2014) 

Docela mile praštěná komedie, jen to pak trochu pokazila ta poslední povinná část každého indického filmu. Takže osnova děl je jasná: 1. poděkování všem žijícím a nežijícím, 2. kouření a pití alkoholu škodí zdraví, 3. nebylo ublíženo žádnému zvířeti, 4.postavy jsou čistě smyšlené a případná podobnost je čistě náhodná - lze obměnit: na příběh se zakládá na skutečných událostech, 5. příběh, 6. vlastenecká vsuvka aneb v Indii to stojí za totální h...o, ale my jsme na svou zemi pyšní!

plakát

Helen (2009) 

Řekla bych, že se tento film snaží alespoň částečně zprostředkovat "normálním" lidem svět pacientů s klinickou depresí. Takže ty fyzické projevy nemoci si několikrát vynásobte (spíše i umocněte) a pak dostanete obraz toho, co se mohlo hlavní hrdince odehrávat v hlavě. Ve filmu je hodně přínosná pasáž - rozhovor Ashley Judd s Lauren Lee Smith na téma pěti rad od přátel jak se z deprese "vyléčit". Konec filmu považuji trochu za nešťastný, ale budiž.