Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Bohužel zklamání. První díl jsem si totálně zamilovala, a proto jsem od druhé části měla obrovské očekávání, a když jsem viděla hodnocení, těšila jsem se ještě víc, ale bohužel zbytečně. Celý film byl hrozně přeplácaný. Každou minutou byl film nudnější, děj extrémnější a přeplácanější, že i já jsem se v tom pak začala ztrácet. Postavy se vyvinuly snad tím nejhorším možným způsobem, jak mohly dopadnout. Alespoň pro mě. U prvního dílu jsem jenom čučela a ani nevnímala, že film trval skoro tři hodiny. U druhého dílu jsem ty tři hodiny začala silně pociťovat, a říkala si, že je to strašně zdlouhavé. No a po třech hodinách jsem nedostala ani pořádné zakončení. Ten film prostě nemá konec. Alespoň ne takový, jaký bych si představovala. Nevím, jestli bude pokračování, co vím, tak nic potvrzeného zatím není. Dvě hvězdy ale dávat nechci, koneckonců je film natočený kvalitně, ale děj u mě zklamání. Tři hvězdy.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bryan Singer natočil opravdu povedený film. Fanoušek Queenu nejsem, přesto jsem se od toho nemohla odtrhnout. Herecký výkon Ramiho Maleka naprosto fantastický, já vlastně ani nevím co bych k tomu řekla. Ten film je bez jediný chybičky. Taktéž moje kamarádka, které jsem tento film doporučila, byla velice nadšená, dokonce začala skupinu Queen poslouchat. Naprostá spokojenost. O závěrečném koncertu ani nemluvím.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Cruise dokazuje, že on je super agent. Co se týče akčních scén, dlouho jsem neviděla tak dobrý film. Film s mixem humoru a vážnosti a s hlavní postavou, která vás zaujme. Díky tomuto filmu, který mě bavil jsem si pořídila i knížku, která mě bavila stejně jako film. Občas je filmu opravdu staromódní, ale napětí a akce to přebijí. Těším se na pokračování.

plakát

The Fundamentals of Caring (2016) 

Popravdě jsem čekala blbost, ale bylo to fajn. Musím říct, že i Selena Gomez mě překvapila a nevadila mi. Paul Rudd je sympaťák a jeho vtípky i s tím klukem byly super. Ve filmu jsou i velice emotivní pasáže u kterých jsem i brečela. Ovšem, kdo hledá naprostou dokonalost, tady ji nenajdete. Takový film na pohodový večer s rodinou. Možná taková horší verze Nedotknutelných.

plakát

V pasti (2018) 

Rozhodně jeden z nejlepších hororů. U filmu jsem se nenudila, bála jsem se, což je dobře a vyvolalo to ve mně velice dobré pocity. Jak film nakonec dopadl mě zaujalo, ještě dlouho jsem o tom přemýšlela. Herecký výkon Sandry Bullock samozřejmě skvělý. Thriller velice podobný filmu Tiché místo. Výborná atmosféra. Netflix poslední dobou přivádí pořádné filmy, takže spokojenost.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Když jsem zhlédla tento film v kině, byla jsem velice dobře naladěna. Je to opravdu skvělý film. Vlastně jsem ani nic jiného nečekala. Děj byl opravdu smysluplný a moc mě bavil. Občasné vtipné scény taká nejsou na škodu, taktéž herecké obsazení. Těším se až se na něj podívám znovu a také na pokračování, takže určitě doporučuji.

plakát

Skleněný (2019) 

Rozpolcený a Vyvolený jsou velice povedené filmy, které mě opravdu bavily, toto ale nemůžu říct o pokračování filmu Skleněný. Musím říct že mě to opravdu zklamalo. Do kina jsem se na to opravdu těšila. Uběhl začátek a já si říkala že to bude paráda. Bohužel paráda to nebyla. Jak říkám, začátek super, u konce jsem absolutně usínala a přemýšlela jsem jen o tom kdy už to konečně skončí. Měla jsem pocit že zápletka se vyřešila hned na začátku. Zbytek filmu byl v podstatě jen v té zbytečné psychiatrii. Bylo ji tam moc a to ten film absolutně zkazilo. Kdyby se mě někdo ptal na děj, nevím co bych mu řekla. Bylo to s prominutím o ničem.