Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Mne se moc libila. Nevim proc srovnat s jinymi pohadkami. Moc se mi libil Langer, je vyborny. Zpracovani pekla krasne. Zadny vynuceny humor. Lehky pribeh. Komtesa s kucharkou jsou prirozene krasne. Zadne vyumelkovane kostymi. Pohadka se moc povedla. Pan Vydra je take vyborny. Jsem moc spokojena.

plakát

Prokletí Midasovy skříňky (2013) 

Film mě bavil, chtěla jsem vědět, jak dopadne. Je plný tajemna. Já jsem si odpočinula u tohoto filmu, nelituji, že jsem ho viděla. Rodinný film pro společný večer.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Strašný. Kdo má rád avengers a aspoň jeden díl se mu líbil, ať zůstane doma.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Jen člověk se vždy znovu postaví a zkusí to znovu, protože se nevzdává. Každopádně chci být u toho až bude kočka plivat.

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Já jsem byla spokojená. Šla jsem do kina, začala jsem se dívat a byla jsem zvědavá na závěr. Nenudila jsem se. Vůbec mě nenapadlo srovnávat film s předešlými nebo zkoumat hloubku záporáka. Já doporučuji. Je to krásná pohádka, která zaujme a nenudí.

plakát

Bradův život (2017) 

Já jsem se na tento film začala koukat s nadšením, hlavně s vědomím recenzí. Postupně nadšení opadalo. Nevím, proč se za každou cenu porovnávat. Vše se točí okolo toho, že Ben nedostal pozvánku na oslavu a svatbu. Tohle skutečně muži řeší ? proč je někdo nepozval na večírek. Film nikam nesměřoval, byl místy i lyrický. Do konce jsem se dívala jen, abych se dozvěděla, jak dopadly pohovory. Za chvilku budu mít doma teenegera, snad proto se moje pozornost soustředila na syna. Pořád sluchátka na uších. Slovo řekne jen sem tam. Jakoby vůbec nebyl mezi otcem a synem vztah. Nakonec se však ukázalo, že byl. Na film se rozhodně podruhé nepodívám. Jednou to stačilo.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Opět marvelka, která nezklame. Mně se celkem líbí kontrast dvacetiletých hrdinů se čtyřicátníky. Kdo chce vidět odrážení kulek, vítězství hrdinů, tak bude spokojený.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Naprosto skvělé. Je to naprostý hit letošních vánoc. Pořád to u nás jede na HBO GO. Všichni pohromadě. Thor roztáží hvězdu. Znovu pro probouzí k životu jeho berlička. Iron man opět stojí na podstavcích. Potom se tam trefné vtipy. Trochu zestárlý Kapitan Amerika (se strništěm, které mu moc sluší). Na konci odchod některých z nich, to hrůza, odešel i ten můj oblíbený..tak si říkám, jak to bez něj ve dvojce zvládnou. Každopádně až bude dvojka v kině, budu na premiéře.

plakát

Black Panther (2018) 

Já mám marvelky ráda. Kdo je nemá rád, ať se na ně nedívá, nemůže je pochopit. Kdo chce vidět hrdinu, který bojuje a vyhrává, bude se mu panter líbit.