Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (577)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Timur Bekmambetov je člověk, který možná umí čarovat s rozpočty a rozjet za málo peněz hodně muziky. Problém je, že mně jeho těžce přestylizovaná akce nebaví, ba často svojí absurditou leze krkem. A víc než prázdné obrazy šílených výjevů bekmambetovské fyziky Timurovy filmy nenabízí. Je pro mě mnohdy značně vysilující to vůbec dokoukat. Tenhle člověk zamrzl ve svých 12ti letech. Efektní pirueta s roztočenou sekyrou dobrý film nedělá.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Ta Charlize je ale kočka! A tím to hasne.. Možná o chlup lepší než Ultraviolet a možná i o dva:)

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Neviděl jsem rebels a vůbec ničemu to nevadí. Ti kdo si umí přečíst úvodní titulky ihned vědí o čem příběh je. A první díl tohohle seriálu je lepší než cokoli z nové trilogie...

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Nedotažená a dlouhá, strašná nuda! PS: Po Ai si už tak uplně nejsem jistý, že do čtvrtého Indiho prosadil zelený mužíčky Lucas:)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Pohádka, která se přesně drží moderního trendu. Je digitální, je 3D a nemá vlastně žádný děj. Překvapivě chybí i atmosféra..

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Pokud chcete někoho unudit k smrti, mám tu letos prvního filmového adepta. Ubulenější scénář aby člověk pohledal a to si tak rád střílím z ufňukánka Tobeyho Maguira. Panu režisérovi se podařilo udělat ze sympatického a talentovaného Andrewa Garfielda ještě větší tragickou trosku. Bravo. A to je v podstatě vše. Bulí Peter Parker, Gwen Stefani, pardon Stacy, teta May....na konci bulí všichni...... a je to asi stejně zábavné jako peripetie doktorů z Počátku. Všechno už Spider man někdy řešil....tady se to jen řeší víc křečovitě a zdlouhavě. Celou dobu jsem v duchu křičel...TOHLE NIKOHO NEZAJÍMÁ!!! Ale vůbec! A tenhle romantický blivajz je proložený třemi dech-beroucími akčními záběry.....Takže si stačí pustit trailer, je v něm to podstatné :)

plakát

Americké psycho (2000) 

Nemám rád, když film vlastně nemá žádné vyústění, nebo není srozumitelné:-). Pravda ale je, že jsem si hodně scén náramně užíval a občas se i od srdce zasmál! Scéna s vizitkama je dokonalá! http://www.youtube.com/watch?v=2Ux3vncNNLg

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Paráda! Konečně někdo veřejně zkritizoval oblohy přes půl talíře a knedlíky z fabriky! Že by snad české restaurace konečně zase začaly vařit pořádnou českou kuchyni....?!

plakát

Appaloosa (2008) 

Nový western předchází velká očekávání, hlavně u fanoušků žánru a především také proto, že už se jich tolik netočí..... Navíc se celkem vydařilo obsazení a na mysli mám zejména Vigga Mortensena. Ovšem žádná sláva se bohužel nekoná. Příběh je meditací starých mužů o tom, jaké mají hodnoty a jak ten svůj život co nejspokojeněji dožít. Renée je ve své roli "trubky, která neví co chce" zaměnitelná až nesympatická a postava Jeremyho Ironse je napsaná velmi zkratkovitě. Nemůžu se ubránit dojmu, že se v příběhu tak různě zjevuje(sám nevědíc, kam má namířeno a co tam vlastně dělá) jen aby měli Ed & Viggo po kom střílet. Nedávný Vlak do Yumy se vyvedl lépe