Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Tento film považuji za naprosto dokonalé, jedinečné a nepřekonatelné dílo. Těžko můžu popsat slovy jak moc Se7en obdivuju. Žádný jiný film mě nedonutil takhle moc přemýšlet a zamyslet se ještě mnoho dní po shlédnutí. Se7en je temný, drsný, pochmurný, zničující, atmosferický, velice chytrý a inteligentní thriller s geniální pointou a myslím, že jen těžko tohle dokonalé veledílo něco někdy překoná.

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Největší a nejpůsobivější sci-fi horor všech dob.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Tak takhle to tedy bylo........snad ten nejočekávanější film vůbec. Završení kultovní ságy ve velkolepém stylu a spojení nejfantastičtějšího příběhu. Není snad co dodávat. Na tento poslední kus skládačky čekali generace lidí. Dokonalost od první do poslední vteřiny.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Co dodat, tento film je skvost. Nádherný filmový dílo, který rozpláče, rozesměje a donutí se hluboce zamyslet. Nevím co dodat, úžasný !!!!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Bezchybný film, dokonalost sama, můžu ho vidět stokrát a pokaždé mě nadchne. Forrest mě rozesmál, skoro rozplakal, přinutil přemýšlet a hlavně zaujal od první minuty do poslední. Je to vynikající film, není tomu co vytknout, všichni podávají v čele s Tomem Hanksem úžasné herecké výkony , nádherná hudba, propracovanost a promyšlenost příběhu, všechno prostě geniálně udělané. Příběh o prosťáčkovi Forrestovi z maloměsta, kterému bůh rozumu moc nenadělil a třeba to udělal naschvál, protože by jinak možná toho Forrest tolik nedokázal, neovlivnil tolik lidí a nedostal se na tolik nejrůznějších míst, kde by každý druhý shořel jako papír. Krása, smekám klobouk a tleskám i nohama.

Čelisti

Čelisti (1975)

Má cenu k této klasice něco psát. Jde o jeden z nejlepších hororů a filmů vůbec. Lidé se díky tomuto dodnes bojí vkročit do moře a dodnes neztratili Čelisti na působivosti ani děsivosti. Od začátku do konce všechno dokonalé.

Jurský park

Jurský park (1993)

Tenhle film je pořád bomba, efekty dokonalé, velkofilm se vším všudy....život si najde cestu. Klasika a dokonalá filmařina.

Rambo: Do pekla a zpět

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

Návrat jednoho z největších hrdinů nemohl být lepší. Tenhle Rambo je nejdrsnější, nejnasranější, nejkrvavější a nejepičtější ze všech akčních hrdinů a drsňáků co znám. Absolutní námrd, kterej můžu vidět furt a furt. Stallone se vytáhnul a ukázal válku v tý nejsyrovější a nejbrutálnější podobě. Žádný zbytečný kecy, žádný dumání a přemítání. Když je nutné ničit a zabíjet, není na to lepší nikdo jinej než nasranej Rambo.