Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Krimi
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie

Recenze (633)

plakát

Vyšší princip (1960) 

Od té doby, co jsem tento film viděl poprvý, jsem si oblíbil Františka Smolíka. Z něj prostě doslova vyzařuje morální charakter. Teď to vidím podruhý a musím říct, že je to neskutečně silnej film z jednoho z nejtragičtějších období našich dějin.

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Další důkaz toho, že František Fajtl měl co se týče židobolševiků pravdu. Z vlastence Bati udělat nacionálně socialistickýho kolaboranta chtělo vážně silnej žaludek, ale to ty rudý svině měly vždycky.. 100 milionů mrtvejch by mi to jistě potvrdilo :). Jednoznačně odpad! Mimochodem nečekal jsem, že něco takovýho mohlo vzniknout v pogottwaldovský éře.

plakát

Sázka na třináctku (1977) 

Pohodová a příjemná kriminálka s pěknou hudbou a dobrými herci. Atmosféra malého městečka je vynikající a obzvlášť Jaroslav Satoranský se do této role hodil. Trochu nadhodnocuju, protože tohle je spíš film na odreagování a přesně dnes jsem se odreagovat potřeboval, takže jsem spokojen.

plakát

Příbuzenstvo (1979) (TV film) 

Pro fanoušky italský kinematografie sedmdesátejch let může bejt tahle inscenace zajímavá tim, že se místy trochu podobá giallo thrillerům, bohužel s absencí krve, která byla ve starym českym filmu tabu.

plakát

Případ Dr. Horáková (1990) (TV film) 

Přesně ten typ dokumentu, kterej mám rád. Mluví tu jen lidi, kteří to zažili, ne žádní státem placení historici, odborníci a další bezvýznamný idioti, co potřebujou všude vykládat jejich moudra a názory. Jediná věc, co mě sere, je ta bolševická píča Chramostová. To je docela ironie, když je to dokument o Horákový a podílí se na tom zrovna ona, jejíž historii všichni velmi dobře známe :).

plakát

Brocast (2018) (pořad) 

Nejlepší podcasty v ČR

plakát

Spravedlnost pro Selvina (1968) (TV film) 

Kolik krásnýho umění by v naší zemi vniklo, kdyby tady nevládla 40 let ta bolševická sebranka...

plakát

Černí andělé (2001) (seriál) 

Jedna obrovská chyba v tomhle jinak velmi nadprůměrnym seriálu jsou díry ve scénáři a někdy velká předvídatelnost.

plakát

Oáza (1972) 

Kde jinde uvidíte Hrušínskýho se samopalem v ruce?