Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (211)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Ako pilot k seriálu okej. Ako film slabé. Film sa viac drží komixovej predlohy ale nejako ma to neočarilo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Najlepšie možné spracovanie knihy...seriál nerieši vzťahy a spomienky, ktorými kniha dodáva ucelenejší obraz a predstavu súvislostí a vzťahov medzi postavami, i tých dávnych. Avšak vizuálne aj dejovo a slovne úchvatné spracovanie. Naozaj klobúk dole, lepšie sa tieto knihy spracovať nedajú. Druhá séria už ale obsahuje viacero odlišností oproti knihe, no stále to nič nemení na fakte, že sa jedná o kvalitný seriál. Komenty typu že sa jedná o prehnanú brutalitu a že seriál sa tým snaží byť iným- seriál nevychádza z ničoho iného, len z knihy. Treba si ju prečítať a potom môžme debatovať. A komu vadí množstvo dialógov, nech seriál ani nepozerá, pretože práve tie ho robia tým čím je.

plakát

Mission: Impossible II (2000) 

Možno by som v roku 2000 ako desaťročný híkal...Nemal som tú česť pozrieť si MI II , až teraz v 2012tom. No teraz je to film doslova smiešny. Nereálne a prehnané treba očakávať, no myslel som, že to bude niečo dospelejšie.. Snáď MI III a IV také budú.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Celý seriál je tak trochu sci-fi. Kto ho sleduje, vie o čom píšem. Nie je možné aby jeden človek vedel zakaždým správne odhadnúť osobnosť inej osoby, poprípade prostým preskúmaním tela mŕtvoly určiť jeho/jej profesiu. Ale seriál ako celok, najmä s vtipným hlavným predstaviteľom a spolu s dejovou líniou a smerovaním postupuje veľmi dobrým smerom, no chcel by som viac Red Johna. Jeho dolapením ale určite skončí aj seriál, čiže som si istý, že pár sérií sa ešte dočkáme.

plakát

Takoví normální puberťáci (2007) 

Jediná naozaj zaujímavá vec je nápad s krabicou, do ktorej si môžu priatelia niečo vložiť alebo vybrať, ale len keď povedia dôvod, kvôli ktorému vec chcú/nechcú. Inak sa jedná o typický teen film.

plakát

Drive (2011) 

Film vcelku jednoduchý a predsa tak krásny. To, že Ryanova tvár je väčšinu filmu kamenná, je to čo ho robí takým dobrým (samozrejme okrem štýlu akým je film natočený a vcelku zaujímavým soundtrackom). Veľmi silný filmový zážitok, ktorý Vám buď sadne, alebo nie.

plakát

Thor (2011) 

Štylizácia Thorovho sveta bola pre mňa zaujímo vykreslená, dej, postavy...všetko bolo na mieru ušité. Oddychovka ako sa patrí, som nadmieru spokojný.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Kto sleduje seriál "Eastbound & Down" určite vie, že Danny R. McBride je psychopat. Tento film treba brať s najväčšou rezervou a potom si jeho 100minútovú stopáž užijete naplno. Sexuálne narážky jednoducho k McBridovi patria a v tomto filme sa nimi nešetrilo. Úchylná fantasy, ktorej humor vás určite pobaví.

plakát

Doktor Smrt (2010) (TV film) 

V krajine kde je trest smrti zároveň nieje povolená eutanázia; choré a na hlavu padnuté. Každý človek má právo nakladať so svojím životom, ako uzná za vhodné, a v prípade nevyliečiteľnej choroby alebo ukrutných bolestí spôsobených chorobou, aj ukončiť svoj život dôstojným spôsobom.