Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Super Size Me (2004) odpad!

Tak nevím, kde Spurlock udělal chybu, ale za mě se toto s ním stát nemohlo, pokud nemá nemocnou štítnou žlázu a fungují mu všechny orgány na 100%. Rok jsem z 95% jedl pouze McDonald, KFC a Burger King, vždy jen na drive jako nutnost vyhledat jídlo, kde netrvá příprava více nežli pár minut, jelikož mi to moje pracovní nasazení nedovolovalo. Po roce jsem byl u svého praktického lékaře a hodnoty v krvi se mi téměř nezměnily, hmotnost také. Pokud má člověk dostatek pohybu a má jak spálit přijaté kalorie, není rozdíl zdali jí to nejlepší BIO a nebo největší hnus od fast foodů. Neberte to špatně, také nemám rád hovno v housce, ale nikdo mi jídlo za pět minut teplé neudělá jako oni a bagety z benzínky jsem jíst nechtěl.

plakát

MOST! - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Konečné rozuzlení celé zápletky, kde po sedmi dílech byste nečekali. Děkuji Petru Kolečkovi za výborný scénář ( ikdyž je tvořen z více nežli poloviny samotnými herci ) Již se teším na dokončení druhé série na konci roku 2020. Víc takovýchto seriálů z měst a života lidí v ČR jako je Lajna, Vyšehrad aj.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Super žánr, tzv.všechno v jednom: Komedie / Akční / Sci-Fi / Dobrodružný / Horor / Thriller / Romantický. Ani nevím, kdy naposledy jsem se takto bavil, jak z klasiky Thrilleru Sci-Fi udělat parodii.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Mrzí mě, že něco sleduji, baví mě to, prostě super námět. A vůbec mi nevadí, že nakonci je vše úplně jinak, než na začátku začíná, ale může to skončit pozitivně. Já mám rád když filmy mají pozitivní konec, Titanic mohli také ukončit šťastně až do smrti, tak proč to musí Scorsese ukončovat tak jak by mě to asi bolelo nejvíce. Je zvlaštní, že Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem mě tolik nevadil s negativním koncem, jelikož se hned obrátil v pozitivní. Ach jo. Člověk čeká od filmu že mu nasadí růžové brýle, a nakonec zase nic.

plakát

Vetřelec (1979) 

Nechápu, jak dokázali v USA a GB v roce 1978 natočit tento velkofilm, kdy my v ČSSR jsme akorát začali vyrábět Škodu 120. Je vidět ten propastný rozdíl mezi západem a východem nejenom ve filmech a jejich zpracování, ale i v kvalitě života. Možná až teď po 40 letech bysme takovýto film dokázali i u nás, ikdyž hodně těžko.

plakát

Ženy od hluboké řeky (1981) odpad!

Další slátanina z 80tých let. Daleko lepší jsou Kanibalové. Ty májí alespoň nějakou úroveň. Takhle je to tahání dříví do lesa.

plakát

Colette (2013) 

Nese hodně z Démantů noci. Ta zvěrstva se nedala ani do filmu přenést. Ještě mi chybí natočit o genocidě ve Smolensku a již bysme se nemuseli vracet ke genocidám ve filmech. Jednou pro vždy bych to zakázal. O dinosaurech kromě Jurského parku také nikdo nenatáčí a také téměř všichni vyhynuli. Tak proč pořád genocidu.

plakát

Na střeše (2019) 

Mádla mám rád jako herce, scénáristu i režiséra. Tento film si budu pamatovat pouze a jenom, zdali nemohl být ještě lepší, kdyby v něm hrál zesnulý Tříska, protože by tomu tak bylo, kdyby nás předčasně neopustil. Třeba by to bylo na 5 hvězd. Ale Švehlík je také dobrý. Jenže Tříska byl pan Tříska. Ach jo. Suprově zde hraje i Dyk, možná mu jde hraní více než zpěv. Již se těším na další Mádlovinu.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Harry Potter jsem už hodně okoukal, tak alespoň nějaké pokračování, kvalitou to sice nesahá Harrymu ano po kotníky, ale nemůže být každý den posvícení. Prostě to beru jak to je. Díky

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Tohle je prostě Fury na sovětské téma, T34 měly oproti Panzerům díky zkosení pancíře horší možnost zásahu, ale pokud zásah dostane, ikdyž se náboj nedostane dovnitř pozabíjí vnitřní část pancíře vše živé uvnitř. U Kurska měli Rusové 4x větší ztráty nežli Němci, protože v tancích nebyli tankisté, ale sedláci a řemeslníci jako v německých tancích. Chybí mi jen aby někdo natočil operaci Citadela, která rozhodla 2.sv.válku. Rád bych se podíval a chtěl vidět to obrovské množství techniky na vlastní oči:-)